Meldingen sluiten

Welkom op ikonderneemhet.nl!

Maak een profiel of log in

Ik wil zichtbaar zijn in mijn regio

Sluit profiel menu

Home

Aanbiedingen

Opdrachten

Agenda

Communities

Blogs

Menu sluiten

Pitchen eng? Zo hangt iedereen aan jouw lippen!

Overwin je angst voor pitchen met deze tips Het is woensdagmiddag, de ondernemerstraining zit er bijna op. Nog een laatste…
lees het artikel

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Ik zoek een ZZP'er/ ondernemer die een goed verhaal kan vertellen over de diepe dalen en hoogtepunten in het ondernemersbestaan. Heb je al vele dingen (Lees verder) geprobeerd, heb je mislukkingen achter de rug maar heb je nu de flow te pakken en bouw je serieus aan je onderneming? En wil je dit verhaal delen op 3 december in Delfzijl? Dan hoor ik dat graag.

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Weet jij de grootste ergernis van bezoekers bij het bekijken van websites? Dat is het inladen oftewel het snel bekijken van de inhoud van een (Lees verder) website. Bezoekers willen direct informatie en vertraging zorgt er razendsnel voor dat ze afhaken. Dat is enorm jammer voor al de tijd en moeite die je in je website gestoken hebt.

Dat kan anders.

Gianni Hesseling heeft een nuttig artikel https://snelwebcenter.nl/supersnelle-websites-met-de-pagespeed-insight-van-google/ geschreven over 'supersnelle websites met pagespeed insight van google'.

Daarbij geeft hij maar liefst 18 tips waarmee je de snelheid van je website kan vergroten.

De kans dat bezoekers goed kennis maken met je diensten en producten groeit enorm. Dat is een belangrijke stap op weg naar mogelijke opdrachten.

#klantenwerving #internetmarketing

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

☛ Ben jij als zakelijke dienstverlener voldoende kritisch op het blijven ontwikkelen van je soft skills? Door deze skills ben je in staat een klik (Lees verder) te krijgen en vertrouwen op te bouwen met klanten.

☛ Weet jij echt te luisteren, mededogen te tonen en te balanceren tussen emotie en ratio? Deze vaardigheden bewust weten toe te passen bij kennismakinggesprekken, verkoopgesprekken en presentaties?

Daarmee ga je je positief onderscheiden van andere dienstverleners. Klanten gaan sneller voor je diensten kiezen.

Ontdek als zakelijke dienstverlener het geheim van soft skills. Krijg een klik en bouw vertrouwen op bij gesprekken met klanten. ☚

Interesse? https://devries-adviesentraining.com/ontdek-het-geheim-van-soft-skills-krijg-een-klik-en-bouw-vertrouwen-op-bij-gesprekken-met-klanten/

Ik ben Richard de Vries. Timmer ruim 29 jaar aan de weg als trainer en coach voor individuele deelnemers en teams binnen profit- en non-profit organisaties. Deelnemers willen door overtuigende verhalen van hun zakelijke diensten klanten boeien en binden.

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.
Status update van Bernhard van Hamburg

Bernhard van Hamburg heeft zijn status aangepast.
Op eigen wijze help ik ondernemers met adviezen, plannen en concrete acties op sales en marketing gebied. Ontdek hoe (Lees verder) we samen uw bedrijf succesvoller kunnen maken! Specialismen: New business & business development (B2B) Bekijk profiel

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.
Ja Nee