#‎ondernemen‬

Altijd al een boek willen schrijven? Of ben jij nu bezig met het schrijven van een boek. Dan is dit evenement misschien iets voor jou.

Je (Lees verder) bent van harte welkom op donderdag 19 september. Locatie Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. Voor opgave check de agenda op Ikonderneemhet.nl

#boekpresentatie #ondernemen #ondernemer #ontmoeten #schrijven #uitgever #netwerken

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Spreken de begrippen duurzaamheid en klimaatbeheersing jou aan? Netwerk Noord nodigt jou dan graag uit voor een bedrijfsbezoek bij Donkergroen te Groningen op dinsdag 29 (Lees verder) januari om 16.00 uur. Neem ook voldoende visitekaartjes mee, er is ook gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bedrijfsbezoek-donkergroen-groningen-52412186260

#netwerknoord #netwerken #bedrijfsbezoek #donkergroen #groningen #ontmoeten #ondernemer #ondernemen #duurzaamheid #klimaat #klimaatbeheersing

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Time 4 Assistance wenst iedereen hele fijne feestdagen en een ondernemend 2019!
Is je goede voornemen voor 2019 om eindelijk te gaan groeien en meer aandacht (Lees verder) te besteden aan je bedrijf dan kun je contact met me opnemen en wellicht kan ik je ondersteunen met bepaalde werkzaamheden zodat jij kunt gaan groeien!

#ondersteuning #virtualassistant #feestdagen #ondernemen #planning #groeien #netwerken

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Geniet van de feestdagen.
En op naar een inspirerend en ondernemend 2019!
#flexo #flexibel #virtualassistant #virtueelassistent #kerst #feestdagen #nieuwjaar #inspirerend #ondernemer #ondernemen #genieten #kerstdagen #sprankelend

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Op dinsdag 11 december heeft Netwerk Noord haar eerste lezing georganiseerd in de Makro te Groningen. Sandra van Dijk van Optiwork Organizing & Advies nam (Lees verder) ons mee in de wondere wereld van timemanagement en slimmer werken.

Als leden van Netwerk Noord kregen wij bruikbare tips en adviezen die je eventueel de volgende dag al kon gebruiken. Het was ook fijn om te horen dat je altijd meer invloed op je werkdag hebt dan dat je denkt.

Sandra benadrukte ook het feit dat je goed voor jezelf moet zorgen. Als voorbeeld noemde ze dat we allemaal wel eens zo’n ochtend hebben dat je niet vooruit te branden bent. Neem dan eens twee glazen water. Je merkt dat je fitter wordt.
Op dat moment deelde Netwerk Noord flesjes water uit. Dat kwam goed van pas.

Het was een interactieve lezing. We kregen opdrachten van Sandra en daardoor ook extra inzichten.
Al met al een interessante en gezellige lezing.
We sloten af met mededelingen vanuit Netwerk Noord en iedereen kreeg een goodiebag mee.

Zien wij jou volgend jaar bij één van onze bijeenkomsten?

#netwerknoord #leden #lezing #timemanagement #makro #groningen #goodiebag #bijeenkomsten #optiwork #werkdag #water #ondernemen

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.