#check

Binnenkort kun jij als ondernemer gebruikmaken van de 'Flex O-Check-Support-Scan'
Alvast meer info? Neem dan gerust contact met mij op!

https://youtu.be/dQj9VfoAzQw

#flexo #flexibeleondersteuning #flexibel #assistant #assistent #ondersteuning #scan (Lees verder) #support #check #ondernemer

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Desktop vs Mobiel

Laatst gaf ik jullie een tip over de LinkedIn achtergrondfoto. Op de desktop zie jij je profielfoto links staan. Jouw achtergrondfoto matcht prima. (Lees verder) Op de meeste mobiele telefoons zie je je profielfoto in het midden staan. Het kan zijn dat een gedeelte van jouw achtergrondfoto ‘verdwijnt’.

Dit keer wil ik jullie een tip geven over ‘de website’. Op de desktop een prachtig resultaat. Foto’s staan goed, de opsommingen zien er gelikt uit, je tekst is mooi uitgelijnd, enzovoort. Je past je website aan voor de mobiele versie en ook dat ziet er goed uit. Totdat……..je je website op jouw mobiel opent.

Gelukkig heb ik fijne ondernemers om mij heen die mij gelijk een app sturen. Hé Annatascha, check effe die ene pagina, de tekst wordt niet strak weergegeven. Of, er zit nog extra witruimte tussen de tekst en de onderste balk. Ondanks dat ik mijn aanpassingen controleer voordat ik op de knop ‘publiceer’ klik. Ai. Snel aanpassen.

Vanuit Google Analytics zie ik dat steeds meer mensen mijn website openen op de mobiel. Sindsdien check ik extra mijn website op mijn mobiele telefoon.

Heb jij intussen al even gekeken?

#website #tip #flexo #assistant #assistent #ondersteuning #check #socialmedia #mobiel #desktop #tipsentrucs

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.