#cursus

Waarom kiezen deelnemers voor gratis online cursus Telefonische Verkoopgesprekken?

》Zij maken veel koffie afspraken met klanten door 19 adviezen telefonische verkoop.
》Zij geven niet op (Lees verder) als het slecht gaat door positieve en realistische mindset.
》Zij komen eerste 20 seconden voorbij en krijgen snel klik met klanten door persoonlijk bel script.

Wil jij dat ook?

Klik hier https://devries-adviesentraining.com/ja-ik-doe-mee-met-de-gratis-online-cursus-slim-klanten-werven-door-telefonische-verkoopgesprekken/
voor toegang naar de online cursus.

#onlinelearning #cursus #klantenwerving

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Persoonlijk en effectief gaan bellen naar klanten dat is het doel van de online training 'Slim klanten werven door telefonische verkoop'. Veel verkopers haken af (Lees verder) na enkele telefoongesprekken. Zijn direct uitgespeeld door opmerkingen als "geen tijd", "geen interesse" of "bel een andere keer maar".

Door praktijkgerichte online lessen en telefonische coaching en training wordt je een volwassen gesprekspartner. Met minder frustratie en meer plezier sta je klanten te woord. Door je ontspannen houding volgt een gesprek van mens tot mens.

Je onderscheidt je van hoge druk verkopers.
Je krijgt meer de opmerking te horen "Vaak sta ik niemand te woord omdat het zo onpersoonlijk is. Dit gesprek is anders... "

Waardering deelnemers

#1
“Door het verlies van een grote klus móest ik snel actie ondernemen om weer nieuwe opdrachten te krijgen… en om ondernemers te laten weten wie ik ben en wat ik doe bleef er maar één ding over: (lauw) bellen.

Het heeft geresulteerd in een hele mooie grote opdracht”

#2
“Ik weet dat het werk op straat ligt. En toch …. . Ik onderneem geen actie want ik zie op te gaan bellen naar klanten. Ik heb geleerd om in echt in actie te komen”

Wil je meer informatie? Lees meer bij https://devries-adviesentraining.com/vernieuwd-online-training-slim-klanten-werven-door-telefonische-verkoop-van-contact-naar-contract/

#online #cursus #slim #klanten #werven #acquisitie

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.