#VA

UITNODIGING | THEMASESSIE HET NIEUWE WERKEN
Donderdag 25 april.

In 2019 werken we heel veel anders dan in 2009. De vraag is, hoe kan het nog beter (Lees verder) en efficiënter door gebruik te maken van de tools die er inmiddels tot onze beschikking staan? Zowel technische- als menselijke mogelijkheden bieden vele nieuwe kansen om op een andere manier te werken.

Het nieuwe werken, deze themabijeenkomst geeft ons een inkijkje in de diverse tools met professionals die over hun vakgebied inhoudelijk zullen duiden wat de voordelen zijn voor jou en je organisatie.

Programma:

15.45 - 16.00 uur inloop
16.00 welkom door Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.
16.05 Inleiding het nieuwe werken door Arnold Bergsma
16.10 Interactieve sessie met diverse sprekers
17.15 netwerken onder het genot van een hapje en een drankje
17.30 einde

#groningen #netwerknoord #event #hetnieuwewerken #ict #va #sprekers #professionals #kansen #tools #uitnodiging


meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Ben jij ZZP’er of ondernemer? En heb jij tijdelijk ondersteuning nodig? Heb je wel eens gedacht aan het inhuren van een VA (Virtual Assistant)? Flex (Lees verder) O biedt flexibele ondersteuning. Zelfs een paar uur ondersteuning kan jou al veel opleveren. Nieuwsgierig geworden? App dan naar 06-39635873 met de tekst VA-JA en jouw hulpvraag. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

#VA #Virtual Assistant #Virtual Assistent #ondersteuning #FlexO #flexibel #ondernemer #ondernemers #ZZP #flexibeleondersteuning

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.