#virtualassistent

Ga jij met mij mee op ontdekkingsreis?

Ontdekkingsreis?

Ja, ik neem jou mee naar mijn website. Mijn website is nu online!
http://www.flex-o.com

Jij ontdekt onder andere wie de ondernemer (Lees verder) achter Flex O is en wat een Virtual Assistant is. Wil jij interessante tips lezen? Dan is dat ook mogelijk op de pagina ‘Nieuws’. Bekijk de website op jouw gemak. En mocht jij zelf of iemand kennen die ondersteuning nodig heeft, meldt dit via het contactformulier.

Waarom?

Jij krijgt namelijk 25% korting op de totaalprijs (inclusief btw) van de eerste opdracht die jij via mijn website aanmeldt.

#flexo #flexibel #ondersteuning #virtualassistant #virtualassistent #website #online #ondernemen #ondernemer #ontdekken

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Niet creatief en toch een mooie flyer en/of nieuwsbrief maken?
Dat kan!

Wil jij een flyer of nieuwsbrief opstellen? Maar ben jij niet creatief of een klein (Lees verder) beetje creatief? Wees gerust. Ook dan lukt het jou om deze klus te klaren.

Weet dat jij verantwoordelijk blijft voor de teksten en afbeeldingen. Wat doe ik? Ik ondersteun jou in het opstellen van teksten, redigeren van teksten, vormgeving, enzovoort.

Belangrijk in deze is, is dat wij dit samen doen. Je gaat merken dat een paar uur ondersteuning jou al goed op weg helpt.

En weet je wat ook interessant is? Ik geef jou tips waardoor jij een volgende keer zelfstandig de flyer of nieuwsbrief kan maken. Echt waar! En dat wil je toch als ondernemer? In control zijn.

Meer weten? Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden.
App mij via 06-39635873. Vul de code in: FLYER en je krijgt 50% korting op het eerste uur. Wil je eerst vrijblijvend kennismaken, dat kan ook.

Wie weet tot ziens!

#virtualassistant #virtualassistent #flexo #flexibel #creatief
#nieuwsbrief #flyer #control #korting

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.