Business Course ‘Starten in Duitsland’

Leeuwarden
Van 09:00 tot 17:00

Ondernemers met concrete plannen om in 2018 hun activiteiten uit te breiden naar Duitsland kunnen deelnemen aan de training “Starten in Duitsland”.

Wil je…

  • een eigen concreet en praktisch plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kunt?
  • veel praktijkinformatie van andere Nederlandse ondernemers op de Duitse markt?
  • handige tips en bruikbare tools om te ondernemen op de Duitse markt?

De training “Starten in Duitsland” is 100% praktijkgericht en levert je de basis voor een plan dat ook binnen jouw organisatie werkbaar en realiseerbaar is.

In 5 deeltrainingen word je begeleid om succesvol zaken te doen in Duitsland, gericht op je eigen product op dienst.

Er wordt een actieve deelname van iedere ondernemer verwacht. Dit betekent voorbereiding aan de hand van vragen bij de training zodat goede keuzes worden gemaakt voor het eigen plan van aanpak. Tevens is het mogelijk na de training om persoonlijk verder te worden begeleid.

De eerste 4 deeltrainingen worden gegeven tijdens de aangegeven data. Tijdens de laatste training wordt een presentatie gegeven van het eigen plan van aanpak waar onderlinge reflectie en evaluatie plaatsvindt vanuit de groep en de aanwezige ondernemers. Deze laatste training zal ongeveer drie weken na de tijd plaatsvinden na onderling overleg betreft de datum.

Kortom, de hele training is gericht op Erfolg!

 

Deelnemers ontvangen een GRATIS boek ‘Starten in Duitsland’ en tevens een overzicht van ruim 100 informatieve Duitse websites

U kunt 50% subsidie ontvangen voor deelname aan deze cursus.