LinkedIn Masterclass: Haal het maximale uit LinkedIn

Pathé Zwolle 11 Pannekoekendijk 8011 BJ Zwolle
Van 09:30 tot 13:00

Haal meer uit LinkedIn met Personal Branding en Social Selling.

Door LinkedIn expert: Mitchell Brown

Tijdens deze masterclass leert LinkedIn Expert, Mitchell Brown, je om door te denken vanuit de ‘why’ en te branden vanuit de ‘how’ en dat de ‘wat’ niet meer zo belangrijk is. Met de ‘how’ en ‘why’ kun jij je onderscheiden van de rest. Gebaseerd op jouw missie en visie leert Mitchell jou je eigen Personal Brand neer te zetten. Daarnaast krijg je alle tips en trick omtrent social selling op LinkedIn.

Na deze masterclass weet je hoe je jezelf als merk neerzet en hoe je dit door middel van het creeëren van content kan communiceren op LinkedIn.

Om het maximale uit LinkedIn te halen behandandelt Mitchell in deze masterclass de 5 belangrijkste elementen van LinkedIn;

1. Profiel optimaliseren: We gaan een profiel voor je ontwikkelen met een echte WOW factor, zo word je meer gevonden en onder de juiste zoektermen. Maak een profiel die zorgt voor meer directe leads.

2. Je netwerk: Vorm het juiste netwerk zodat jouw merk en de bijbehorende content direct bij je doelgroep komt. Hoe beter je netwerk, hoe groter je publiek uiteindelijk wordt.

3. Netwerken: Hoe netwerk je op LinkedIn? Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt als expert en hoe krijg je de maximale gun-factor.

4. Algoritme: Wat is het doel achter algoritmes? En hoe kunnen we deze ‘omdraaien’ om er zelf het maximale uit te halen?

5. Content: Hoe creeër ik content die mijn brand versterkt? Een groot bereik krijg je door een goed netwerk en de juiste content. Dit zal zorgen voor meer leads en contacten.

Tijdens deze masterclass zal je nieuw geleerde kennis en kunde meteen toegepast en getest worden. Luister aandachtig en wie weet win jij de quiz!

Locatie: De locatie van de training is op een bijzondere plek. Wij mogen gebruik maken van een zaal in de Pathé bioscoop in Zwolle. Dit keer zal Mitchell de masterclass in een bijpassend ‘film-thema’ presenteren.

Ben jij ook benieuwd en denk je iets op te kunnen steken? Kom dan naar de masterclass op maandag 16 juli!

Kosten: €99,- excl serviceskosten en BTW.

DATUM EN TIJD

ma 16 juli 2018

09:30 – 13:00 CEST

Aan agenda toevoegen

LOCATIE

Pathé Zwolle

11 Pannekoekendijk

8011 BJ Zwolle

Kaart bekijken