Ontwerp je toekomst

Wijkcentrum Het Floreshuis, Floresplein 19, 9715 HH Groningen
Van 20:15 tot 22:00

Time flies… voor je het weet is er zomaar weer een jaar van je leven voorbij. Ondertussen staat ook de wereld om je heen niet stil. Waar sta je nu? Wat is de waarde van het leven dat je tot vandaag hebt geleid? Wat is jouw plek nu en in de toekomst? Misschien ben je toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven en vraag je je af welke weg je het beste in kan slaan. In deze interactieve traktatie voor je geest bereid je je aan de hand van concrete stapstenen voor op het zetten van de volgende stap in je leven. Vragen die we daarbij de revue laten passeren, kunnen zijn: Wie ben ik, waar ben ik goed in? Wat wil ik in mijn leven? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen in wat ik doe en hoe haal ik het beste uit mezelf? Wanneer we de rode draad in onze dromen, onze ambities en de fijnste momenten van ons leven zien, leren we onszelf beter begrijpen. Daarmee kunnen we voor onszelf een toekomst ontwerpen die echt goed voor ons is.

Fransis Bosch is  talent coach, trainer en acteur. Ze heeft een niet te beteugelen enthousiasme voor wat mensen drijft en is expert op het gebied van werk en loopbaan. Sinds 1991 begeleid ze mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en naar werk wat past bij wie ze zijn.