Schrijven in stilte en meditatie

Groningen
Van 10:00 tot 16:30

Gun jezelf een louterende dag vol verstilling en verwondering. Om terug te komen bij je kern. Misschien is jouw kritische stem ‘dat kan ik niet’ na deze dag veranderd in jouw daadkrachtige stem die weet dat niemand anders jij bent.

Je krijgt een aantal mooie opdrachten die aanzetten tot het onbewuste bewust maken. Door het op te schrijven, breng je het jouw/de wereld in en kun je er mee verder. Cadeautjes die je uitpakt, zeg maar.

Zie deze stilte als een adempauze van waaruit het juiste moment om nieuwe inzichten te krijgen als het ware wordt voorbereid. Verstilling, reflectie en bezinning om misschien iets van richting te veranderen, een last van je schouders te laten vallen of een besluit te nemen. 

De dag krijgt een extra tintje omdat er –naast wat lekkers, koffie en thee- een gezonde lunch voor ons klaar staat. Een verwen-dag pur sang.
Wanneer: vrijdag 15 juni, van 10 tot 16.30 uur
WaarGroningen of omgeving. Als het mooi weer is, op een magische plek…
De kosten voor deze dag (incl lunch, koffie en thee) zijn 89 euro (incl btw voor particuleren, ex btw voor ondernemers). Je bent verzekerd van een plek wanneer je het bedrag over hebt gemaakt. Mail me even: marian@nulldeandereaankoopmakelaar.nl voor het rekeningnummer, je aanmelding of voor vragen!

‘Want we snakken niet alleen naar een handvol stilte (Rothko), maar ook naar momenten om tot bezinning, hoop en nieuwe vormen van verbondenheid te komen.’ – Joke Hermsen –