Grip op je geld met David Muntinga

The Rock, Atoomweg 6b, Groningen
Van 16:00 tot 18:00

Op woensdag 13 maart verzorgt boekhoudcoach David Muntinga speciaal voor het StadOogst-netwerk en andere geïnteresseerde zzp’ers een praktische workshop in de veelgeprezen ‘Profit First’-boekhoudmethode. De bijeenkomst is van 16:00 tot 18:00 uur in The Rock, Atoomweg 6b in Groningen. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Wat is Profit First?
Tijd voor je administratie…pfffft. Niks aan. Maar kijk; je klanten hebben betaald en je wordt vrolijk van het saldo op je rekening. Ga je dat geld meteen uitgeven? Je hebt er hard voor gewerkt, dus je mag jezelf best even trakteren… toch? Maar kan dat eigenlijk wel?

David presenteert je een praktische methode om de geldstromen in je onderneming eenvoudig, efficiënt en inzichtelijk te organiseren. Het werkt volgens het systeem van het verdelen van je inkomsten in ‘potjes’. Eigenlijk deed je overgrootmoeder dit ook al met het loonzakje van je overgrootvader…. Maar hoe vertaal je dit naar jouw ondernemerschap?

Wat gaan we doen?
In deze workshop legt David ons de grondbeginselen uit. Hij doet dit aan de hand van een praktisch spel en illustreert één en ander op basis van zijn eigen ervaringen. Vervolgens kijken we hoe we dit systeem zelf kunnen toepassen. Als je ongeveer weet wat je omzet en uitgaven over vorig jaar waren, kun je aan de slag om concreet invulling te geven aan een nieuwe manier van werken voor de financiële kant voor jouw eigen onderneming. Wil je het meeste uit de workshop halen, zorg er dan dus voor dat je deze cijfers paraat hebt!

Aanmelden
Met David is een beperkt aantal deelnemers afgesproken, dus tijdig aanmelden is aanbevolen! Deelnemers en ex-deelnemers aan het StadOogst-traject kunnen kosteloos meedoen. Daarnaast mogen deze keer andere zzp’ers (tegen een vergoeding van €5,-) meedoen. Aanmelden kan via: netwerk@nullstadoogst.nl.