workshop ‘laat de getallen spreken voor je bedrijf’

Van der Valk Hotel Hoogkerk Borchsingel 53 9766 PP Eelderwolde
Van 17:30 tot 21:00

Pythagoras, de Griekse wiskundige die leefde in de 6e eeuw voor Chr., is de grondlegger van de numerologie. Een beroemde uitspraak van hem is:

“Alles bestaat uit getallen. Als u de getallen kent, kent u uzelf”.

De getallen 1 tot en met 11 hebben elk hun eigen betekenis en worden vertaald naar karaktereigenschappen.
Ons netwerk lid, Anneke de Koning, legt uit hoe je dit kunnen vertalen naar jouw onderneming
De plaats van de getallen van je geboortedatum of de oprichtingsdatum van je onderneming in het “levens”wiel geven inzicht in je talent, je uitdaging, je levenspad, het doel dat je wilt bereiken en de unieke basiskwaliteit die je hebt meegekregen om je onderneming vorm te geven.
Tijdens deze kennismaking gaan we vooral onderzoeken welk talent jij hebt mee gekregen als ondernemer en wat de uitdaging (te ontwikkelen aandachtspunt) is waar jij mee hebt te dealen.
Met andere woorden: je zult specifieker zicht krijgen op de unieke kwaliteit van jou als ondernemer of je bedrijf, waarin jij je onderscheidt, zodat je jezelf nog beter in de markt kunt zetten. Of je ontdekt hoe het komt dat je steeds tegen dezelfde belemmeringen aan loopt als ondernemer.

Weet je nog wanneer jij je bedrijf hebt opgericht? Dat is van belang om met het levenswiel van je bedrijf aan de slag te gaan. Vaak wordt de datum van inschrijving bij de Kamer van Koophandel gebruikt.

Verras je zelf met de uitkomsten. Het klopt altijd.

Deze avond staat open voor introducees. Dus verken je netwerk en gun andere vrouwelijke ondernemers ook een avond met een workshop over numerologie voor je bedrijf. (Wij vragen introducees 25 euro bijdrage, dit is inclusief eten en workshop).

Programma:
17.30 uur             Inloop
18.00 uur             Soep met broodjes
19.30 uur             Workshop
21.00 uur             Borrel (eigen kosten)

Contactpersonen:
Anneke De Koning           06-52795075
Ria Noord:                        06-83127195

Aanmelden kan ook via info@nullviceversanoord.nl