Workshop – Met meer zelfvertrouwen op jouw podium staan

Makro Netwerkplein Hidalgoweg 2 8938 BA Leeuwarden
Van 16:00 tot 18:00

Interactieve workshop door Tineke Stuifzand / 10 voor je dag

Jezelf kunnen presenteren is een must voor iedere ondernemer. In deze interactieve workshop krijg je tips en tricks over hoe jij met meer zelfvertrouwen je pitch, je presentatie, je lezing, je gesprek aan gaat. Hoe sta jij op het podium van jouw gesprek? Je krijgt handvatten voor jouw presentatie door zelf op het podium te staan en door te kijken naar de andere deelnemers.

Het is een praktische workshop waarbij de deelnemers kennis maken met mijn presentatietraining.

Een deelnemer aan een eerdere workshop vertelt: “Vorige week heb ik een workshop gevolgd bij Tineke Stuifzand. Dat je in zo’n korte tijd zoveel kunt doen! Goede tips en adviezen gekregen toen ik op het podium stond. Daar kan ik wat mee. Tineke is krachtig, duidelijk, praktisch en stimulerend. Het smaakt naar meer…”

Programma:

  • 15:30 Inloop @Netwerkplein
  • 16:00 Workshop – Met meer zelfvertrouwen op jouw podium staan
  • 17:00 Borrel, napraten en netwerken

Voor de mensen die het leuk vinden, en graag nog meer willen weten van Tineke, is er de mogelijkheid om te blijven eten. Voor maximaal 16 gasten bereiden onze chef-koks een heerlijk 3-gangen diner. Dit diner wordt aangeboden voor de speciale prijs van €15,00 per persoon. De mensen die eerder kennis hebben gemaakt met de culinaire kunsten van onze chef-koks weten dat het heerlijk genieten wordt. Heb je nog niet bij ons Foodcourt gegeten? Dan wordt dit jouw kans om onder het genot van een heerlijk diner met de aanwezigen te netwerken.

  • 18:00 Dinner @Foodcourt

Kosten:

De workshop van Tineke Stuifzand is gratis.
Blijf je aansluitend ook eten? Dan zijn de kosten €15,00 per persoon.

DATUM EN TIJD

do 11 oktober 2018

16:00 – 18:00 CEST

LOCATIE

Makro Netwerkplein

Hidalgoweg 2

8938 BA Leeuwarden