WTC: Handelsmissie Frankrijk

Frankrijk
Van 00:00 tot 00:00

Van 11 tot en met 15 november vindt een uitgaande handelsmissies naar Frankrijk plaats. De organisatie ligt in handen van World Trade Center Noord-Nederland. Uitvoerder in Frankrijk is B&M. Benedicte Boné en Michèle van Hasselt-Guibert zijn twee van oorsprong Françaises die jarenlang in Nederland wonen. Met Frans als hun moedertaal kunnen zij u ondersteunen bij het contact met de Franse bedrijven.

 

Intake

Naar aanleiding van een persoonlijk intakegesprek in Nederland, waarbij uw bedrijf, producten/diensten en uw wensen voor de markt in kaart worden gebracht, wordt een opdrachtbeschrijving met zoekprofiel opgesteld.

 

Selectie

We traceren en selecteren interessante en geïnteresseerde gesprekspartners voor u en uw bedrijf. Dit kunnen handelspartners zijn in de vorm van agenten, distributeurs, leveranciers, klanten of importeurs. Uw bedrijf wordt in de lokale taal geïntroduceerd bij potentiële gesprekspartners. Bij voldoende interesse vanuit de markt worden afspraken ingepland en u reist af naar het actuele land en bezoekt de geïnteresseerde gesprekspartners op locatie. Alles wordt tot in detail voorbereid, zodat u zich volledig kunt richten op uw gesprek met potentiële samenwerkingspartners.

 

Handelsmissie

We doen de voorbereiding en begeleiding van marktoriëntatiereizen voor handelsdelegaties. Samen met 6-15 andere bedrijven reist u naar het actuele land. Hier ontvangt u een individueel matchmaking programma met afspraken. We zorgen ervoor dat u het maximale uit uw reis haalt; zakelijke contacten, netwerken en uitwisseling van ervaring en informatie.

 

Voor deze handelsmissies kunt u 50% subsidie ontvangen van de provincie Fryslân, Groningen of Drenthe.