ZZP debat

The Rock, Atoomweg 6b, Groningen
Van 19:00 tot 21:00

Op 21 november zijn de gemeenteraadsverkiezingen voor Groningen, Haren en Ten Boer. In de gemeente Groningen wonen en werken ca. 12.500 zzp’ers. Deze grote, en tevens groeiende groep ondernemers wil heel graag weten wat de politieke partijen voor hen in petto hebben. Want zzp’ers vinden het belangrijk om invloed te hebben op het ZZP-beleid van de gemeente Groningen.

Daarom organiseren ZZP Nederland en ikonderneemhet.nl op 12 november een debatavond rondom een aantal belangrijke thema’s voor zelfstandig ondernemers. Zodat we na afloop aan de partijen suggesties kunnen doen voor onderwerpen die belangrijk zijn voor de regionale economie.

De avond zal plaatsvinden in The Rock van 19.00 tot 22.00 uur. Wil je deelnemen aan het debat en zo invloed hebben op de positie van zzp’ers in het collegeprogramma? Meld je dan aan via https://www.zzp-nederland.nl/onze_lobby/verkiezingen/gemeenteraadsverkiezingen-2018/groningen

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 60, dus wacht niet met aanmelden!

Er zal die avond rondom 6 thema’s direct met de lokale politici van gedachten worden gewisseld:

1. Hoe wordt de zzp’er meer gezien als volwaardige bijdrager aan de lokale economie met een grotere stem in het economisch speelveld.

2. Hoe zorgen we ervoor dat de zzp’ers toekomstbestendig zijn?

3. Hoe zorgen we dat zzp’ers meer zichtbaar en meer inzetbaar zijn voor regionale bedrijven?

4. Hoe bereiken we de ondernemer die hulp nodig heeft om weer voldoende rendement te maken?

5. Hoe zorgen we ervoor dat zzp’ers mee kunnen doen aan aanbestedingen?

6. Hoe zorgen we ervoor dat startende ondernemers beter en sneller succesvol worden?