relaties-waardevol-annatascha-udinga

Connecties zijn waardevol dus koester ze

In een eerdere blog heb ik aangegeven hoe belangrijk connecties zijn. Mijn vraag aan de lezer was ‘Hoe leer jij je netwerk beter leren kennen? Je connecties zijn waardevol. In mijn netwerk delen we kennis, gunnen we elkaar opdrachten en brengen we elkaar in contact met nieuwe connecties. Dit komt door het feit dat ik actief communiceer met mijn netwerk en weet wie in mijn netwerk zit. In deze blog laat ik je ervaren hoe een ontmoeting resulteert in samenwerken, sparringpartner zijn, elkaar leads gunnen en meer.

Waardevolle connectie | Arnold Bergsma van Netwerk Noord

Arnold Bergsma zag tijdens mijn eerste netwerkborrel bij Netwerk Noord mijn enthousiasme. Na een aantal telefonische gesprekken zat ik ineens te vergaderen met Arnold en niet veel later stond ik op de Promotiedagen in Assen. We werken nog steeds samen.

Eerste samenwerking

Schijnbaar heeft mijn enthousiasme indruk gemaakt bij Arnold want twee weken later werd ik door hem gebeld. Hij vroeg of ik Netwerk Noord mee wilde helpen op de Promotiedagen in Assen in de TT-hal. En zo stond ik een aantal weken later op de beurs. De samenwerking met Arnold Bergsma verliep erg goed. We hebben niet alleen hard gewerkt maar ook gelachen.

Organiseren bijeenkomsten Netwerk Noord

En zo zat ik een aantal weken later aan de vergadertafel met Arnold. Intussen zijn we twee jaar verder en ondersteun ik Netwerk Noord nog steeds met passie. Het is niet alleen leuk maar ook leerzaam. Arnold is een ondernemer puur sang. Ik leer veel van hem. We bedenken prachtige dingen, werken deze uit en vanuit ieders kracht pakken we die taken op waar we goed in zijn. En dat is de toverformule.

Lees het gehele verhaal hier: https://www.flexibeleondersteuning.com/post/waardevolle-connecties-deel-2

Waardevolle connectie | Yentl Westerbaan

Yentl en ik kwamen elkaar tegen tijdens een netwerkbijeenkomst bij Jantine Wijtsma, 1o voor Werk.

Online/Offline

Het online contact werd al snel offline contact. We hebben een paar keer koffie gedronken. Gesproken over onze bedrijven, ondernemerschap, deelden tips en trucs, enzovoort. We merkten als snel dat er een klik was. Op een gegeven ogenblik stelde Yentl voor om te gaan lunchen. Goed idee. We spraken af in het Feithuis in Groningen. Al snel werd duidelijk dat we dezelfde humor hebben, doelen voor ogen hebben en liefhebbers van een goede gezonde lunch. Tijdens de lunch gingen we dieper in op onze bedrijven. Yentl vroeg; maar kun je dit ook? Jazeker, was mijn antwoord. Dan heb ik misschien binnenkort een klus voor je. Het online contact werd al snel offline contact. We hebben een paar keer koffie gedronken. Gesproken over onze bedrijven, ondernemerschap, deelden tips en trucs, enzovoort. We merkten als snel dat er een klik was. Op een gegeven ogenblik stelde Yentl voor om te gaan lunchen. Goed idee. We spraken af in het Feithuis in Groningen. Al snel werd duidelijk dat we dezelfde humor hebben, doelen voor ogen hebben en liefhebbers van een goede gezonde lunch. Tijdens de lunch gingen we dieper in op onze bedrijven. Yentl vroeg; maar kun je dit ook? Jazeker, was mijn antwoord. Dan heb ik misschien binnenkort een klus voor je.

Lees het gehele verhaal hier:

https://www.flexibeleondersteuning.com/post/waardevolle-connecties-deel-3

Waardevolle connectie | Edward Vernhout

Van stare down naar treinstation. Een bijzonder verhaal.

Tijdens de opening van de Promotiedagen te Groningen kwam ik een paar jaar geleden Edward Vernhout tegen. Rico Verhoeven opende de beurs. Wij zaten naast elkaar en we hebben de stare down samen gedaan. Sindsdien zijn we connecties.

Wauw, je droom achterna gaan

Sinds die tijd hebben we contact via LinkedIn en WhatsApp. Niet dagelijks, wekelijks of maandelijks, maar contact was er. Toen kwam de dag dat Edward aangaf, ‘Ik ga samen met mijn vrouw een oud treinstation in Duitsland kopen. Ik ga mijn droom verwezenlijken.’ Ik wist dat Edward de volgende expertises op LinkedIn heeft staan: Trailblazer | Agile Coach | Scrum master | Projectmanager | Ondernemer | SAFe 4 Agilist. Maar een echt treinstation, hoe gaaf is dat? Mijn bericht aan hem: ‘Veel succes en hou me op de hoogte.’

Het gehele verhaal lees je hier: https://www.flexibeleondersteuning.com/post/waardevolle-connecties-deel-5

Koesteren

Ik koester mijn netwerk. Het zijn prachtige mensen die ondernemend zijn, een ander iets gunnen, uitdagingen aangaan en we blijven contact houden. Heerlijk.

Vraag aan de lezer

Hoe onderhoud jij je contacten met je netwerk?

 

Auteur: Annatascha Udinga
Gepubliceerd op: zondag 6 december 2020

Nog geen reacties

Wees de eerste die reageert!