Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 21 december 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://ikonderneemhet.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies.

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor verzamelen van website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Statistieken (anoniem)
_ga2 jarenOpslaan van een unieke gebruikers ID
_gid1 dagBijhouden en verzamelen van paginaweergaven
_gat1 minuutFilter requests from bots
Doel wordt onderzocht
_gaexp
Statistieken
*_utmVolgen van bezoeken over verschillende websites
__utmc30 minutenOpslaan van bezoekduur
UTMD_geenBijhouden en verzamelen van paginaweergaven
__utm*sessieOpslaan van browserspecificaties
__utmz6 maandenOpslaan van gebruikte zoekwoord en zoekmachine
_gat_gtag_UA_*1 minuutOpslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

WooCommerce

We gebruiken WooCommerce voor webshop management.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
wc_*
wpwoocommerce_session_*
woocommerce_recently_viewedsessie
woocommerce_cart_*sessie
store_notice*
Functioneel
woocommerce_items_in_cartsessie
wp_woocommerce_session_*sessieVolgen van acties door gebruikers op een webpagina
Delen

Voor meer informatie, lees de WooCommerce Privacyverklaring.

Complianz

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
cmplz_all365 daysOpslaan van cookie voorkeuren
cmplz_event_*365 daysOpslaan van cookie voorkeuren
cmplz_stats365 daysOpslaan van cookie voorkeuren
cmplz_id365 daysOpslaan van geanonimiseerde statistieken
complianz_consent_status365 dagenOpslaan van cookie voorkeuren
complianz_policy_id365 dagenRegistreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

Automattic

NaamRetentieFunctie
Statistieken
tk_aisessieOpslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
fbm_*
frstxs
Marketing/Tracking
actppresence1 jaarRegelen van frequentie van weergegeven advertenties
sb2 jarenOpslaan van browserspecificaties
datr2 jarenVoorkomen van fraude
_fbp3 maandenVolgen van bezoeken over verschillende websites
xs3 maandenStore a unique session ID
fr3 maandenAd delivery
*_fbm_1 jaarOpslaan van account details
_fbc2 jarenStores last visit
Functioneel
csm90 dagenVoorkomen van fraude
c_user90 dagenOpslaan van een unieke gebruikers ID
wd1 weekBepalen van schermresolutie
act90 dagenIngelogd houden van gebruikers
presencesessieTracks if the browser tab is active
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Twitter

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
metrics_tokenpermanentStores if the user has seen embedded content
Delen

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

LinkedIn

We gebruiken LinkedIn voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
X-LI-IDCsessieRegelen van functies over meerdere pagina's
Delen

Voor meer informatie, lees de LinkedIn Privacyverklaring.

Diversen

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
__distillery
wistia
gjm_autolocate
gjm_ul_address
gjm_ul_lat
gjm_ul_lng
wp-autosave-1
cmplz_choice365 dagen
/wp-admin/admin-ajax.php-wc_cart_hash
job_listing_19196_0
FBRLH_state
activetab
dont_track_me
wistia-video-progress-z1qxl7s2zn
wistia-video-progress-fj42vucf99
wistia-video-progress-j042jylrre
undefined
wistia-video-progress-7seqacq2ol
wistia-video-progress-95z0cb0yxb
wistia-video-progress-803tlui8oi
wistia-video-progress-frwm2xrksl
wistia-video-progress-9m1zg8p5wc
wistia-video-progress-09kolaz9o0
elementor
gtm4wp_orderid_tracked
wpsi_grid_initialized
wpsi_grid_configuration
toggle_data_id_2
toggle_data_id_4
toggle_data_id_5
toggle_data_id_3
layout
toggle_data_id_1
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

ikonderneemhet.nl
Atoomweg 6b
9743 AK Groningen
Nederland
Website: https://ikonderneemhet.nl
Email: info@ikonderneemhet.nl

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 16 december 2019