Adviesspreekuur voor ondernemers

Apeldoorn, Vlijtseweg 144 (ondernemershuis)
Van 09:00 tot 13:00

‘Adviesspreekuur voor ondernemers’

Ondernemers zijn duizendpoten en energieke doeners, maar ook de beste ondernemer loopt regelmatig tegen dingen aan waar hij/zij zelf eigenlijk niet voldoende vanaf weet. Bij wie klop je dan aan?

Ondernemers in de regio Apeldoorn kunnen het Ondernemershuis binnen lopen voor een adviesspreekuur. Elke laatste donderdag van de maand wordt er van 9.00 tot 13.00 uur in het ‘gebouw 64’ van de Energiefabriek Apeldoorn op het Zwitsal terrein aan de Vlijtseweg 144 een gratis Ondernemersspreekuur gehouden voor de ‘Entrepreneurial community’.

De (startende) ondernemer kan terecht met de meest uiteenlopende vragen, en is verzekerd van een vakkundig antwoord.

Het ondernemersspreekuur is een initiatief van Accoris® en in het leven geroepen om ondernemers vrijblijvend te helpen met vragen op het gebied van financieringen, financiële administratie, subsidies, fiscale zaken, financiële planning, ICT en juridische zaken.

Accoris® is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals, zoals accountants, fiscalisten, juristen, IT-auditors en subsidiologen, die o.a. in Stedendriehoek actief zijn op het gebied van accountancy, corporate finance en governance.

Heeft u als ondernemer een vraag of wilt u eens vrijblijvend sparren? Kom langs op het ondernemersspreekuur. U kunt zich het beste tevoren aanmelden, dan kunnen we er voor zorgen dat er tijd voor u is gereserveerd en dat de benodigde expertise beschikbaar is. U kunt uw afspraak maken en uw vraag stellen via de volgende link.