Altijd de juiste mensen op de juiste plek

Altijd de beste medewerker op de juiste plek!

Webinar
Van 10:00 tot 11:00
Altijd de beste medewerker op de juiste plek! Ongelimiteerde bedrijfsgroei en ontwikkeling door effectief personeelsbeleid.
Op 23 juli geeft Brilliant Work het gratis webinar. “Altijd de beste medewerker op de juiste plek!”. Het wordt steeds moeilijker voor bedrijven om de juiste mensen aan te trekken en te houden. Ze zijn helemaal niet te vinden of hun kennis en ervaring sluit niet aan bij wat je als werkgever nodig hebt. Ook de houding van je mensen is misschien niet (helemaal) zoals je het zou willen. Dit alles gaat of ten koste van je bedrijfsgroei, of van de manier van werken en cultuur zoals je die zou willen in jouw organisatie. Met met de juiste planning en aanpak is hier bijzonder veel aan te voorkomen of verbeteren.
In dit gratis webinar hoor je wat de stappen zijn om te zorgen dat het aantal medewerkers, hun instelling en kennis wel aansluiten bij je bedrijfsdoelen en klantbehoeftes, hoe je dat doet en welke subsidies hier voor beschikbaar zijn. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het webinar. Schrijf je in als je als ondernemer, MT lid of HR manager hier meer over wilt weten.
De presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, oprichtster van Brilliant Work. Uitgeroepen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB in 2019 en 2020 door Corporate Vision Magazine. De meeste trajecten bij Brilliant Work worden 50-100% gefinancierd met behulp van subsidie. Lizanne heeft lange tijd in het Verenigd Koninkrijk gewoond, waar ze door Enterprise Nation werd verkozen tot een van de 50 beste consultants van het land. Ze is drs in de bedrijfscommunicatie, gecertificeerd Ology coach en DiSC trainer. Ze is een bevlogen spreekster met een pragmatische en humoristische inslag, uit haar webinars haar je praktische informatie en het geeft je stof tot nadenken.