Amsterdam Business BookClub

Online, zie link
Van 18:00 tot 20:15

Elke dag horen we zakelijke professionals zeggen dat ze van plan zijn ‘dat boek’ te lezen of ‘dat leren’ te implementeren, maar dat ze het zelden gaan doen … Klinkt bekend?

Nou, dat is allemaal verleden tijd als je lid wordt van de virtuele Amsterdam Business BookCLUB … We houden je gefocust, houden je verantwoordelijk en brengen je in actie! [… en je zult eindelijk die boeken lezen!]

Over het Amsterdam Business BookCLUB:

Ten eerste : dit is een uitnodiging om de eerste gratis bijeenkomst van de BookCLUB bij te wonen (klik dus op de groene knop Registreren). Na deze eerste kennismaking en u besluit u in te schrijven, bedraagt ​​de vergoeding $ 75 of € 75 per maand. Het wordt mogelijk gemaakt door een professionele en gecertificeerde bedrijfsmentor van ActionCOACH, ‘s werelds nummer 1 coachingbedrijf.

Volgende : In deze BookCLUB lezen we ÉÉN boek per maand en ontmoeten we ONCE per maand als een groep. De boekthema’s variëren van bedrijfsmanagement, leiderschap tot professionele zelfontwikkeling. Vervolgens bespreken, vergelijken en vatten we tijdens onze maandelijkse vergadering de belangrijkste lessen van de boeken samen, maar het belangrijkste is dat we het eens zijn over JOUW implementatie van de boeken die je wilt bereiken. Bovendien zal uw bedrijfsmentor u maandelijks een uur lang privé begeleiden bij deze implementaties. Het uiteindelijke doel van deze BookCLUB is om u structureel te coachen bij het ontwikkelen, verbeteren en bereiken van vooruitgang in uw persoonlijke en professionele leiderschapsvaardigheden. Dit kan uw leven ten goede veranderen, maar heeft ook een dramatische impact op uw gemeenschap en de mensen met wie u werkt.

Ten slotte : we denken dat u zult genieten van de ervaring van deze BookCLUB. Het is een veilige, leuke en intellectueel stimulerende omgeving om ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit je leren en ontwikkeling. OOK: u krijgt de kans om persoonlijk contact te hebben met andere zakelijke professionals die in verschillende branches, landen en ervaringen werken.

Uw inzet

Doe met ons mee en probeer GRATIS uw eerste ontmoeting! Als u dan denkt dat het voor u is en maandelijks wilt bijwonen, dan is het een verbintenis van zes maanden (6) van u.

Voor wie is deze BookCLUB bedoeld? Allereerst voor diegenen die graag zakelijke literatuur lezen en ook diegenen die chronisch nooit een boek mogen afmaken. Val je in een van de onderstaande categorieën? Ja, dan is het ook een geweldige match.

• Bedrijfsleiders / managers / eigenaren.

– Kleine ondernemers die op zoek zijn naar succes

• Start-ups die willen beginnen zoals ze willen doorgaan!

• Loopbaangerichte individuen die in hun eigen tempo streven naar continue ontwikkeling

• Degenen die erkennen dat hun bedrijfsopleiding moet worden voortgezet

• Degenen die willen netwerken en gelijkgestemde collega’s willen ontmoeten

• Degenen die de voordelen van coaching begrijpen, op zoek naar een laag instappunt

Ga je gang en reserveer je plek door te klikken op de knop REGISTREREN (rechtsboven) en tijdens de eerste bijeenkomst zal ik de details, stappen en de manier uitleggen hoe we de Amsterdam Business BookCLUB zullen runnen.

Uw Business Mentor voor de Amsterdam Business BookCLUB is Rudsel Maduro. Hieronder leest u meer over zijn achtergrond of linkedin.com/in/rudselmaduro.