BCKSTG Nieuwjaarsevenement

BusinessCenter The Rock, Atoomweg 6b, Groningen
Van 15:00 tot 17:30

Netwerkevenement voor Kunst en Cultuur professionals én Creatieve ondernemers
Onthulling logo BCKSTG
Gratis Social Media Workshop


Het BCKSTG Nieuwjaar Evenement is de Kick-off van BCKSTG 2020. Een netwerkevenement voor de creatieve ondernemer en de kunst en cultuurprofessional. Tijdens dit evenement ben je welkom om te proosten op een bruisend en cultureel nieuw jaar. Naast het reguliere netwerken is er een gratis SocialMedia Workshop door Wendy Grobben (FaceBook en Insta-topper) én maak je kans op mooie aanbiedingen en prijzen die jou kunnen helpen met het zetten van de volgende stap!


Het BackStage Café is een open netwerkevenement voor iedereen die actief is, of wil zijn in de culturele wereld van Noord Nederland. Het doel van het BackStage Café is elkaar ontmoeten, inspireren en verbinden. Spreek met elkaar over je passie, je voorliefde voor cultuur, de obstakels. En ook hoe je dit doet of wilt gaan doen. Dus ben je ondernemer, zzp-er (=zelfde!!) musicus, artiest, podiumbeest, tekstschrijver, ict-er, grafisch vormgever, projectleider, fondsenwerver, programma maken. etc. etc. etc. dan lijkt het ons super om jou te leren kennen.
We weten allemaal dat ondernemen in deze sector een uitdaging is. Dat hoef je niet alleen te doen! Kom inspiratie opdoen en ontmoet collegae, gelijkgestemden en andersdenkenden.