BitterBallenBorrel Assen

De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, Assen
Van 17:00 tot 20:00

BitterBallenBorrel Assen
Boost your Business

BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen en is onderdeel van beUnited Netwerk, het grootste ondernemersnetwerk van Nederland. MKB ondernemers, directeuren en managers uit Assen e.o. zijn van harte welkom om bij onze Locatie Partner, De Bonte Wever Assen, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere BitterBallenBorrel Assen nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma donderdag 02 juli 2020
17.00 uur Opening Netwerken met ballen
17.45 uur Lezing Boost your Business
18.15 uur Netwerken met ballen
19.00 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.05 uur Sneak Preview
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

Boost your Business
Het is als ondernemer best wel lastig om een volledig inkomen uit je business te halen. Veel ondernemers worstelen met het krijgen van opdrachten en het behalen van een acceptabele omzet. Om moedeloos van te worden!

Rob Wuijster heeft gekeken hoe het komt dat sommige ondernemers succesvol zijn geworden terwijl het anderen niet lukt. Wat blijkt: bijna alle succesvolle ondernemers doen dezelfde dingen.Tijdens deze lezing vertelt Rob over wat deze succesvolle ondernemers doen. En hoe ze met bepaalde situaties omgaan. Het zijn allemaal herkenbare voorbeelden. En praktische en eenvoudige toepasbare tips.

Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mental coach in de topsport en geeft momenteel presentaties voor ondernemers.

Natafelen
Na afloop van BitterBallenBorrel Assen kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper.

Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

RESERVEREN VERPLICHT
BitterBallenBorrel Assen is laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Echter door de COVID-19 richtlijnen dienen wij qua zaalruimte rekening houden met ca. 6 m² per deelnemer (1,5 meter richtlijn, 1 zitplaats per persoon en loopruimtes etc).

Let op; VOL is VOL
Bij BitterBallenBorrel Assen op 02 juli as, is er maximaal plaats voor 34 deelnemers en mede daarom is reserveren is verplicht!

Dit kan hier, op de website of via assen@bitterballenborrel.nl

Team BitterBallenBorrel Assen
BitterBallenBorrel is powered by beUnited, het krachtigste ondernemersnetwerk van Nederland.

beUnited organiseert vanuit ruim 20 locaties, jaarlijks, meer dan 300 BitterBallenBorrels voor de zakelijke leden van de beUnited Community. Iedere BitterBallenBorrel op locatie wordt georganiseerd voor en door een team Ambassadeurs, meestal ondernemers rondom de betreffende locatie.

Team BitterBallenBorrel Assen bestaat uit:

Newz Marketing & Media, Richard Lunenborg
De Bonte Wever Assen zakelijk, Rogier Werkhoven
DIA licht geluid beeld, Willem Everts