Blockchaingers Hackathon 2018

De Suikerfabriek, Energieweg 10 , Groningen
Van 00:00 tot 00:00

Van donderdag 5 tot zondag 8 april vindt de tweede editie van de grootste blockchain-hackathon ter wereld plaats in Digital City Groningen. Meer dan 600 mensen uit 20 landen sluiten zich hierbij aan. Hier kunt u ook bij zijn!

64 geselecteerde teams presenteren in co-creatie met o.a. de Nederlandse overheid en deelnemende bedrijven werkende prototypen van hun oplossingen. Tijdens de hackathon krijgt u ondersteuning van specialisten van grote bedrijven, kennisinstellingen en de Nederlandse overheid.

Bent u ontwikkelaar? Dan daagt de KvK u uit om tijdens de BlockChain hackathon aan de slag te gaan met zijn experimentele set van moderne identiteit-gerelateerde API’s. De uitdaging luidt: ‘Bouw innovatieve oplossingen die ondernemers helpen om met hun online identiteit zaken te doen met deze set experimentele API’s.’

Denkt u een inhoudelijke bijdrage te kunnen leveren aan één van de 8 challenges op het gebied van de toekomstige pensioenketen, openbare veiligheid, energietransisitie, gezondheid, digitale infrastructuur, internationaal handelen en ondernemen en overheidsdienstverlening? Meldt u zich dan aan als team of individuele deelnemer voor de Hackathon 2018!

Programma

donderdag 5 april:

  • Masterclasses
  • Welkomstparty

vrijdag 6 april:

  • Opening Blockchaingers Hackathon

zaterdag 7 april:

  • Go Go Go!

zondag 8 april:

  • Afronding Hackathon
  • Bekendmaking winnaars
De Suikerfabriek
Energieweg 10
9743 AN Groningen
Open in Google Maps

Loopt van 5 april t/m 8 april 2018

10:00 – 23:59 uur

Gratis

Meld u direct aan