Cyber security on demand – BitterBallenBorrel Assen

De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, Assen
Van 17:00 tot 20:00

CyberSecurity on Demand

BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen en is onderdeel van beUnited Netwerk, het krachtigste ondernemersnetwerk van Nederland. MKB ondernemers, directeuren en managers uit Assen e.o. zijn van harte welkom om bij onze Locatie Partner, De Bonte Wever Assen, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere BitterBallenBorrel Assen nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

PROGRAMMA donderdag 06 augustus 2020
16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + stoel/plaats ontsmetten + drank halen
17.50 18.15 Cyber security on demand
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + stoel/plaats ontsmetten + drank halen
19.20 19.30 Verloting + Pitch Nicole Hermans
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

Natafelen
Na afloop van BitterBallenBorrel Assen kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper.

De investering in het BitterBallenBorrel menu is € 16,50 p.p., uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

Reserveren verplicht
BitterBallenBorrel is laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren dient via http://www.bitterballenborrel.nl/events/cyber-security-on-demand-bitterballenborrel-assen/ of via assen@bitterballenborrel.nl plaats tye vinden, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

Team BitterBallenBorrel Assen
BitterBallenBorrel is powered by beUnited, het krachtigste ondernemersnetwerk van Nederland. beUnited organiseert vanuit ruim 20 locaties, jaarlijks, meer dan 300 BitterBallenBorrels voor de zakelijke leden van de beUnited Community. Iedere BitterBallenBorrel op locatie wordt georganiseerd voor en door een team Ambassadeurs, meestal ondernemers rondom de betreffende locatie.

Team BitterBallenBorrel Assen bestaat uit:

Richard Lunenborg
Rogier Werkhoven
Willem Everts
Marjan van de Bult