EBG Kenniscafé ‘Professionele video’s maken met je smartphone’

Online, zie link
Van 09:30 tot 11:00

In verband met de coronacrisis zit een EBG Kenniscafé op een mooie locatie in de regio er helaas nog niet in. Daarom komt EBG in deze bijzondere tijd met een aantal Online EBG Kenniscafés. Het vijfde Online Kenniscafé vindt plaats op dinsdag 30 juni. Tijdens deze online sessie leer je hoe je je bedrijf meer zichtbaar maakt met behulp van video.

Voor wie?
Deze online sessie is geschikt voor ondernemers die online beter zichtbaar willen zijn en die willen leren hoe ze eenvoudig professionele video’s kunnen maken met hun smartphone. Ondernemers en zzp’ers in Noord- en Midden-Groningen kunnen zich gratis aanmelden.

Trainers
De online sessie wordt gegeven door Lottie Herfkens en Marieke Verdijk van Videoprofs. Marieke begeleidt de deelnemers vanuit haar expertise als videomaker, Lottie als online communicatie-adviseur. Allebei hebben ze veel ervaring met het online zichtbaar maken van ondernemers en bedrijven. Zowel op social media als in marketinguitingen, met (bewegend) beeld en in pakkende teksten.

Programma 30 juni
Tijdens het EBG Kenniscafé krijg je tips en tricks over het maken van een professionele video met je smartphone. Aan het einde van de online sessie ken je de basis van het video maken en heb je de tools en energie om je bedrijf en je online videomarketing een impuls te geven. Hiervoor zijn geen grote investeringen nodig. Je hebt alleen jezelf, een beetje tijd en een smartphone nodig.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 30 juni 2020
Tijd: 9.30 tot 11.00 uur
Locatie: online

Aanmelden
Ben je ondernemer of zzp’er in Het Hogeland, Loppersum, Appingedam, Midden-Groningen, Delfzijl, Oldambt of voormalig gemeente Ten Boer? Dan kun je je gratis aanmelden via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan van ons een email met een link waarmee je het online EBG Kenniscafé kunt bijwonen.