Feestelijke ALV ter ere 30 jarig jubileum

Bax Bier, Friesestraatweg 201-2A, 9743 AC, Groningen
Van 18:15 tot 21:45

Beste ondernemer,

Het is alweer een tijd geleden dat er iets op ons programma stond. Door alle activiteiten ging helaas een streep en u allen weet waarom. Nu de maatregelen steeds meer versoepeld worden hebben we besloten binnenkort twee activiteiten te combineren en dit uiteraard met inachtneming van de geldende voorwaarden.

Ter ere van het 30 jarige jubileum van de BVGB zal onder genot van een heerlijke barbeque de algemene ledenvergadering bij Bax Bier worden gehouden. U bent van harte uitgenodigd op woensdag 19 augustus om met ons te proosten op 30 jaar verbinding en samenwerking! Na de vergadering en barbeque is er voor geïnteresseerden de gelegenheid om aan te sluiten bij een rondleiding door de brouwerij.

Programma:
Aanvang: 18:15 uur
Barbecue: 18:30 – ca. 20:00 uur
Start Algemene ledenvergadering: ca. 20:00 – ca. 21:45 uur
(agenda en notulen volgen later in een aparte mailing)
Rondleiding: Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we het later inpassen in het programma.

Deelnemen = aanmelden
Om voor Bax Bier inzicht te krijgen in het aantal bezoekers vragen we u om via onderstaande link uw deelname voor zowel de barbecue als voor de rondleiding kenbaar te maken. Dit vragen we nadrukkelijk i.v.m. de maatregelen rondom het corona virus. Lees voor aanvang de maatregelen goed door. Heeft u klachten waardoor u niet kunt deelnemen, dan horen we dit graag.

https://mailchi.mp/ba8dbc0b6074/programma-maart-2659425?e=[UNIQID]