Ga voor winst!

Heliconweg 62, Leeuwarden
Van 17:00 tot 17:30

Je hebt klanten, en daar ben je maar wat druk mee. Toch heb je nooit echt het gevoel dat je geld overhoudt. Eigenlijk is het altijd op en vraag je je af waar het is gebleven. Veel zzp’ers hebben het druk met van alles, maar vergeten dat geld verdienen en die ‘cashflow’  slim beheren net zo belangrijk is om te kunnen groeien. Winst maken kan iedereen leren!

Op 6 juni ontdek je in een interactieve workshop hoe jij als zzp’er slim met je geld om kunt gaan. Je krijgt inzichten aangereikt zodat je het geld in je bedrijf voor je kunt laten werken. De opzet is kleinschalig, je gaat vanuit je eigen situatie rekenen. Ingewikkeld? Helemaal niet! Klaar Zegers en Henriëtte Veenstra van Onderneem ’t hebben al honderden ondernemers naar groei gebracht. In samenwerking met De Friese Zaak, Bureau Zelfstandigen Fryslân, gemeente Leeuwarden en Ondernemerscafé 058 verzorgen zij deze inspirerende workshop voor een selecte groep ondernemers.

Wil jij meer winst gaan maken? Meld je dan snel, doch uiterlijk vóór 1 juni a.s. aan. Er is slechts plaats voor 20 ondernemers. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@defriesezaak.nl

*Let op:
Deelname aan deze workshop is gratis! Als je je hebt aangemeld houden we er rekening mee dat je komt. Mocht je na aanmelding toch verhinderd zijn laat ons dat dan vóór 4 juni mei a.s. weten! Wel aanmelden maar bij verhindering niet op tijd afmelden betekent dat we je in de toekomst niet meer voor kennissessies uit zullen nodigen.