Geef je bedrijf een boost

2605 Marketing, Sint Nicolaasstraat 2, IJsselstein
Van 09:30 tot 16:30

Sta jij in de startblokken? Wil jij je bedrijf een boost geven? En ben je klaar voor meer focus op klanten en omzet? Lees dan vooral verder. Je bedrijf draait op volle toeren. Maar tot nu toe verliep dit vooral automatisch. Je bent klaar voor de volgende stap en wilt graag een nieuw product in de markt zetten. Maar hoe pak je dit nu het beste aan? Waar hebben klanten behoefte aan? Je bent klaar om impact te maken met je bedrijf. Je wilt je bereik vergroten en nieuwe klanten aan je binden. Dan ben je klaar voor een Slim Marketing Plan. Een Slim Marketing Plan is de perfecte basis voor groei. If you fail to plan, you plan to fail. Hoe fijn zou het voor je zijn als je weet welke stappen je kunt ondernemen? Dat je een plan hebt waarin is vastgelegd waar je onderneming op dit moment staat en waar je met jouw bedrijf in de toekomst naar toe wilt. En het belangrijkste: hoe je dit gaat bereiken.

 

Een plan om te groeien. In deze Workshop van 1 dag gaan we heel praktisch aan de slag. Ik deel mijn kennis met jou en vervolgens ga je dit toepassen op jouw bedrijf. Gericht op jouw doelgroep en de doelstellingen die jij zelf voor je onderneming hebt gesteld. En als je aan het einde van de dag vertrekt ben je klaar voor de volgende stap. Je hebt een marketingplan waar je de volgende dag al mee aan de slag kunt.

 

Resultaat na de training

 

– Je hebt het fundament voor je marketing

– Je weet wat een salesfunnel is en hoe je deze gestructureerd aanpakt.

– Je weet hoe je jouw doelgroep in kaart brengt

– Je weet welke media kanalen voor jou belangrijk zijn

– Je hebt een contentplan voor de komende 3 maanden waarmee je jouw bedrijf zichtbaar gaat maken

 

Je ontvangt een week van te voren wat huiswerk, zodat je alle informatie bij je hebt als we aan de slag gaan. Deze workshop is voor B2B ondernemers, directeuren/eigenaren of leidinggevenden die hun onderneming willen laten groeien. Aan het einde van deze dag ontvang je bovendien ook je eigen SMP-certificaat die laat zien dat jij goed hebt nagedacht over je marketingaanpak.