Groepscursus: Jouw plan van aanpak Duitsland

Arnhem
Van 09:30 tot 16:30
Wil je met jouw bedrijf Duitsland echt veroveren? Schrijf je dan in voor deze groepscursus van Brilliant Work samen met Jan Temmink en Alexander Crämer van Strick advocaten en fiscalisten, waarin je samen met andere ondernemers alles leert over wetgeving, verkoopstrategie, on-line marketing en meer gericht op onze oosterburen.
 
Het wordt een interactieve training waarbij je in meerdere dagen in brede zin kennis opdoet over zaken doen in Duitsland. Op 8 en 11 maart van 9.30 uur tot 16.30 uur en op 12 april in de ochtend van 9.30 tot 10.30 uur.
 
Wil je weten hoe eerdere kandidaten deze cursus hebben ervaren lees dan onderstaande testimonial van Ron ten Broeke en Henk Bolster van Beweegwijs/ 1tomove:
 
“De trainers hebben ons meegenomen in de Duitse ondernemerscultuur. We hebben praktische handvatten gekregen om een goede start te kunnen maken.
Vooraf dachten we dat Nederland en Duitsland nagenoeg gelijk zou zijn. Maar door de cursus hebben we leren inzien, dat er toch grote verschillen zijn die je moet kennen om succesvol te ondernemen in Duitsland.
Zo zijn we geïntroduceerd bij een accountantskantoor en hebben we Nederlandse ondernemers aan het woord gehad die vertelden over het ondernemen in Duitsland.
Jan is met ons mee geweest naar het consulaat in Düsseldorf en adviseerde ons over het maken van afspraken en de werkwijze in Duitsland, kleding, taal en etiquette.
We weten inmiddels veel meer over het onderwijs – ons vakgebied – en hoe wij hen kunnen benaderen. Ook de bekostiging van het onderwijs en de verschillen met Nederland zijn nu erg duidelijk.
We konden alles vragen en ook nu nog adviseert Jan op verzoek en legt hij ook contacten voor ons.”
 
Meer informatie vind je op: https://brilliantwork.nl/jouw-plan-van-aanpak-duitsland-groepscursus/
Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Mail dan naar Saul Janssen via info@brilliantwork.nl
 
#duitsland #export #exportcoaching