Haal het optimale uit LinkedIn! Workshop Guy Strijbosch voor zzp’ers

The Rock, Atoomweg 6b, Groningen
Van 17:30 tot 17:30

Wil je meer uit LinkedIn halen, maar weet je niet zo goed hoe? Heb je misschien zelfs geen idee wat je ermee aan moet? Op woensdag 12 juni organiseert het StadOogst Netwerk een bijzondere interactieve workshop speciaal voor zzp’ers. LinkedIn-strateeg Guy Strijbosch komt dan speciaal naar Groningen om toe te lichten hoe je doelgericht en optimaal gebruik kunt maken van dit onmisbare zakelijke platform. Er is beperkt plek, dus zorg dat je erbij bent en meld je snel aan.

LinkedIn of LinkedOUT?

Wat gaan we doen? Guy Strijbosch is officieel LinkedIn-ambassadeur voor de Benelux. Met meer dan tien jaar ervaring als LinkedIn-trainer op zak, is hij er rotsvast van overtuigd dat 95 procent van de LinkedIn-gebruikers meer resultaat kan verkrijgen door zichzelf anders te presenteren. Hoe? Dat legt hij in deze workshop haarfijn uit, mede aan de hand van onze eigen profielen. Hij zal deze van tevoren aandachtig bekijken en tijdens de workshop recht voor z’n raap en constructief met ons bespreken. Meer informatie over Guy – en tal van LinkedIn-tips! – vind op: https://www.linkedin.com/company/guystrijbosch/


Aanmelden

De workshop is toegankelijk voor (oud-)StadOogsters én voor zzp’ers die niet aan het StadOogst-traject hebben deelgenomen. Op 12 juni ben je van harte welkom in The Rock (Atoomweg 6b) tussen 15.30 en 17.30 uur. Aanmelden kan via netwerk@stadoogst.nl. Wanneer je je vóór 29 mei aanmeldt, geven we je naam door aan Guy zodat hij je LinkedIn- profiel vooraf kan analyseren. (Wil je dat liever niet? Geef dit dan even aan in je e-mail.) Deelname kost slechts € 10 per persoon. (het is mogelijk om te pinnen).

Graag tot 12 juni!


Namens het StadOogst Netwerk

Mark Prinsen, Miranda Hesseling en Miriam Notenboom

 

Over het StadOogst Netwerk

Het StadOogst Netwerk is opgericht als een logisch vervolg op het gelijknamige training- en begeleidingsstraject voor zzp’ers. Het netwerk is een broed- en werkplaats waarin we onze kennis, ervaringen en inzichten met elkaar delen. Je vindt hier collega-zzp’ers die graag met je meedenken over allerlei vraagstukken die je in je ondernemerschap tegenkomt, van acquisitie tot sociale media tot belastingzaken. We organiseren elke maand een workshop, lezing of intervisiesessie. Voor meer informatie kun je mailen met netwerk@stadoogst.nl. Wil je meer weten over StadOogst? Kijk op www.stadoogst.nl.