Hoe start ik een bedrijf in de mode? – gratis

Online - Teams - inschrijven
Van 09:30 tot 10:30

Een eigen bedrijf beginnen in de modesector? Zoals een eigen modelabel, PR bureau of een dropshipping bedrijf: velen dromen ervan, maar hoe begin je eraan? Misschien ben je al enthousiast van start gegaan maar zit je vast? Milou Knierim een ervaren ondernemerscoach en voormalig ondernemer van de succesvolle modelabel Daylliance benoemd hele proces: van het opstellen van een businessplan, de nodige financiering zoeken, de juiste skills vinden en een merkidentiteit ontwikkelen tot de planning, productie, verkoop en communicatie van jouw mode bedrijf.

Headlines van het programma
Waarom ondernemen in de mode?
Hoe begin je? (1. Business plan, 2. Financiering, 3. Team, 4. Brand identity)
Welke vragen moet je beantwoord hebben voordat je begint en / of begonnen bent?
Je voorbereiden (Wie kan je helpen bij de voorbereidingen?) (Voor een label is dit proces bv: Een collectie ontwikkelen; 1. Planning; 2. Productie; 3. Verkoop; 4. Marketing)
Wat zijn de risico’s en uitdagingen en hoe ga je hiermee om?
Do’s and don’ts
Deze workshop is een side event van EU Fashion Match Amsterdam 10.0, een internationale virtuele mode matchmaking op 25 en 26 januari 2021. Naast deze workshop kan je ook meteen meedoen met de matchmaking en netwerken met andere ondernemers in de internationale modesector. De workshop heeft een internationale karakter en daarom is de voertaal Engels.

De workshop is live op 25 januari 2021 van 9:30 – 10:30 uur in MS Teams. Een week voordat de workshop plaatsvindt ontvang je een link om toegang te krijgen.