Hoe start ik met exporteren in de modesector? – gratis

Online - inschrijven
Van 11:00 tot 12:00

Starten met exporteren is tegenwoordig heel simpel geworden, met name door een eigen webwinkel en aanwezigheid van verkoopplatforms. Maar ook het bezoeken en deelnemen aan beurzen hebben een rol bij het starten met exporten als modebedrijf. Wil je starten met exporteren en een beeld hebben waar je tegen aan loopt? Meedoen met deze online workshop benoemd een aantal handvaten om de juiste keuzes te maken voor beursbezoek en internationale groei. Tijdens deze online workshop bespreekt Maurice Groenteman een ervaren exportcoach in de modesector de trends en ontwikkelen bij export voor de Nederlandse modeondernemer.

Headlines van het programma
Ambities, online en offlinetrends en ontwikkelingen
Landenkeuze en informatie vinden
Je bedrijf en product
Doelland
Wat wil je bereiken
Hoe wil je dat bereiken
Let op technische aspecten zoals, transport, overeenkomst en financiële zaken
Deze workshop is een side event van EU Fashion Match Amsterdam 10.0, een internationale virtuele mode matchmaking op 25 en 26 januari 2021. Naast deze workshop kan je ook meteen meedoen met de matchmaking en netwerken met andere ondernemers in de internationale modesector. De workshop heeft een internationaal karakter en daarom is de voertaal Engels.

De workshop is live op 25 januari 2021 van 11:00 – 12:00 uur in MS Teams. Een week voordat de workshop plaatsvindt ontvang je een link om toegang te krijgen.