Stadoogst

Inspiratiebijeenkomst StadOogst

digitaal
Van 13:30 tot 15:00

Ken jij StadOogst al? Het is een prachtig project waarin ondernemers in de gemeente Groningen de kans krijgen hun bedrijf een nieuwe impuls te geven. Met groei van inkomen als resultaat. Elk jaar mogen we opnieuw 30 ondernemers begeleiden. Ook vorig jaar is dat weer ontzettend goed gegaan.

Helaas heeft Corona voor veel problemen gezorgd bij een grote groep ondernemers. De overheidsmaatregelen bieden vaak onvoldoende financiële steun. Daar bovenop komen de vele aanpassingen die ondernemers moeten doen om hun klanten, digitaal, te bereiken. We weten niet hoe het voor jou is, maar het is zeker niet voor iedereen even makkelijk.

Misschien twijfel jij hoe je verder moet? Welk perspectief je hebt met je bedrijf? Of zit je met vele vragen rondom de steunmaatregelen of jouw financiële situatie? Of misschien heb je gewoon even behoefte aan een luisterend oor…

Dan hebben wij iets fijns voor jou! Een inspiratiebijeenkomst waarin je kennis maakt met de mogelijkheden die StadOogst je biedt. Waar je energie van krijgt én waar je wijzer van wordt!

Op 25 februari van 13.30 – 15.00 organiseren we een online netwerkbijeenkomst waarin jij ervaart dat je niet de enige bent met vragen. In deze bijeenkomst gaan wij niet alleen antwoorden geven, maar gaan we je ook inspireren. We hebben voor jou een leuke sessie paraat over veerkracht. We zetten samen de sluizen naar inspiratie wijd open!

Ook zijn er eerdere deelnemers aanwezig die het groeitraject van StadOogst hebben gevolgd. Zij delen graag hun ervaringen met jou.

Ben je ondernemer in de gemeente Groningen? Meld je dan snel hier aan!