online-vindbaarheid

Jouw Online Vindbaarheid in Google

Van 10:00 tot 11:30

Hoe vaak word jij door potentiële klanten gevonden in Google? Vindbaarheid online blijft één van de grootste uitdagingen voor elke ondernemer.

Er zijn 1,7 miljoen zelfstandigen in Nederland. Hoe zorg je ervoor dat jouw klanten jou weten te vinden in zo’n grote massa? Het lijkt bijna onmogelijk. Maar, dat is het gelukkig niet!

Voor onze leden organiseren wij interessante netwerk en kennisbijeenkomsten. Interactieve webinars waar je niet passief toehoort, maar kennis en informatie krijgt die jij als zzp’er direct zelf kan toepassen. Waar ruimte is voor jouw vragen. Waar je geen reclamepraatjes hoeft aan te horen maar interessante kennis opdoet waar je wat aan hebt. O ja, en je leert er ook nog leuke ondernemers kennen. Ook goed voor je netwerk dus!

Dus… dit wil je echt niet missen!

Op 4 maart en 8 april krijg jij namelijk de kans om samen met een echte expert aan de slag te gaan met jouw online vindbaarheid. Renate Termaat van Cloudtraffic neemt je in heldere en begrijpelijke stappen mee in de wereld van Google en hoe deze zoekmachine omgaat met het ordenen van al die informatie. Daarnaast krijg je meteen een aantal tips waarmee je zelf aan de slag kunt.

Op 8 april is het vervolg en gaat Renate je laten zien hoe jij je website zó moet inrichten dat deze hoger gaat scoren in Google. En hoger scoren betekent dat je beter gevonden wordt door jouw potentiële klanten. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, maar wel superbelangrijk voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf!

Nieuwsgierig geworden? Zet de data vast in je agenda. De bijeenkomsten zijn van 10.00 – 11.30 uur.

Je kunt je nu alvast aanmelden door op  deze link  te klikken. Nadere informatie volgt vanzelf.

Wij kijken naar je uit!