Krijg de klanten die je verdient!

Heliconweg 62, Leeuwarden
Van 17:00 tot 17:30

Voor een goede omzet zijn natuurlijk klanten nodig. Klanten die jou weten te vinden omdat ze weten waarom ze bij jou moeten zijn. Dat betekent ook dat je heel duidelijk voor ogen moet hebben wie jouw droomklant eigenlijk is, en welke behoefte hij heeft. Heb je dit op orde, dan wordt je een klantmagneet!

Op 8 mei a.s. krijg je in de workshop ‘Krijg de klanten die je verdient’ slimme en praktische tips hoe jij dit op jouw bedrijf kunt toepassen. Je gaat ook direct aan de slag. Klaar Zegers en Henriëtte Veenstra van Onderneem ’t hebben al honderden ondernemers naar groei gebracht. In samenwerking met De Friese Zaak, Bureau Zelfstandigen Fryslân, Ondernemerscafé 058 en de gemeente Leeuwarden verzorgen zij deze inspirerende workshop voor een selecte groep ondernemers.

Wil jij ook een klantmagneet worden? Meld je dan snel, doch uiterlijk vóór 1 mei a.s. aan. Er is slechts plaats voor 20 ondernemers. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@defriesezaak.nl

*Let op:
Deelname aan deze workshop is gratis! Als je je hebt aangemeld houden we er rekening mee dat je komt. Mocht je na aanmelding toch verhinderd zijn laat ons dat dan vóór 6 mei a.s. weten! Wel aanmelden maar bij verhindering niet op tijd afmelden betekent dat we je in de toekomst niet meer voor kennissessies uit zullen nodigen.