Kunstenaars Verdienen Beter

Amsterdam Art Center, Donauweg 23, Amsterdam
Van 09:30 tot 15:30

Het Event voor creatieve ondernemers dat je business zal Boosten. Want, creatief ondernemerschap ofwel ART-repreneurschap, hoe doe je dat? Geld verdienen met jouw Passie? Hoe pak je dat aan . Op deze dag geeft Peter Maasdam je een aantal duidelijke handreikingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Peter Maasdam is De ART-repreneur Expert van Nederland en de oprichter van de ART-repreneur Academy en de Master ART-repreneur Program. Door de International Speakers Academy in London werd hij gekozen als Best European Speaker of the Year 2017 en 2018. Peter is al meer dan 30 jaar bezield ondernemer, kunstenaar en trainer. Hij is de oprichter en eigenaar van KUNSTUITLEEN.NL, Frame4u en het Amsterdam Art Center. Er is talent, doorzettingsvermogen en ondernemerschap nodig om meer dan 30 jaar succesvol te zijn en te blijven in de creatieve branche. Authenticiteit, creativiteit èn het verdienen van een goede boterham kunnen echt samengaan. Daar is Peter het levende bewijs van. De laatste jaren richt hij zich bijna volledig op zijn paradepaardje: de ART-repreneur Academy. Speciaal voor creatieve ondernemers die ook succesvol willen worden. Peter: “Het is nu tijd al mijn kennis en ervaring terug te laten vloeien naar deze kwetsbare doelgroep.”

 

Tijdens het Event – Kunstenaars Verdienen Beter –  kun je hem ook als trainer gaan ervaren. Gewoon, vanuit zijn eigen atelier in zijn prachtige bedrijf: het Amsterdam Art Center. Volgens velen de meest inspirerende plek van Amsterdam.

 

Peter: Ik vind het heel belangrijk dat mensen mij leren kennen. Zeker als ze een stap verder willen gaan naar de Academy.