KVK Live Adviesdagen: Start je eigen bedrijf

Online - gratis - aanmelden
Van 09:00 tot 17:00

Tijdens de KVK Live Adviesdagen staat er iedere dag een ander thema centraal en haken we in op wat er nu speelt, kan en mag. Bekijk livestreams, krijg praktische tips en stel je vragen aan experts. Zo blijf je up-to-date en haal je alles uit jouw bedrijf.

Maandag 23 november – Start je eigen bedrijf
Tijdens deze dag krijg je tips van ervaren ondernemers als Sharon Hilgers (My Jewellery) en Thijs Swinkels (Brownies & Downies). We geven je antwoord op vragen als: is ondernemen iets voor mij? Hoe vind ik klanten? Waarom is een ondernemingsplan van belang? En je krijgt praktische tips over belastingen en de KVK-inschrijving.

Na het volgen van deze dag weet jij precies wat er allemaal moet gebeuren als je wilt starten en heb je inspiratie gekregen om direct aan de slag te gaan.

Bekijk ook het programma van de andere dagen

maandag 23 november 2020
Tijd
09:00 – 17:00 uur
Prijs
Gratis
Meld je direct aan
Programma

09:00 – 17:00

Krijg praktische tips en stel je vragen

Gedurende de hele dag krijg je praktische tips via livestreams, artikelen en tools. Het KVK Adviesteam, de Belastingdienst en het UWV zitten voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen over het starten van je eigen bedrijf.
11:00 – 12:15

Livestream – talkshow onder leiding van Rens de Jong met onder andere Sharon Hilgers en Thijs Swinkels

In 4 blokken neemt presentator Rens de Jong je mee in de wereld van het ondernemerschap. Met Sharon Hilgers van My Jewellery bespreekt hij hoe zij haar hobby heeft weten uit te bouwen tot een uiterst succesvol bedrijf. Wat kwam ze tegen op haar weg, wat heeft ze geleerd en welke tips heeft ze voor jou? Ook horeca-ondernemer Thijs Swinkels schuift aan en deelt zijn ervaringen. Tijdens dit informatieve live-programma kom je te weten wat je allemaal moet regelen voordat je als ondernemer aan de slag kunt. En wat maakt jou een goede ondernemer?
13:00 – 13:45

Livestream – Stel je vragen aan het KVK Adviesteam, de Belastingdienst en het UWV

Drie experts schuiven aan tafel bij Rens de Jong. Stel je vragen en krijg praktische antwoorden.
14:00 – 14:30

Livestream – Workshop ‘Schrijf je ondernemingsplan’

Als je als ondernemer wilt gaan starten, is het handig om een ondernemingsplan te schrijven. Hoe doe je dat? Samen met een ervaren ondernemer nemen we je stap voor stap mee in het Business Model Canvas.
14:45 – 15:15

Livestream – Workshop ‘Merknamen en handelsnamen’

Experts van KVK en Boip (Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom) nemen je mee in de stappen die je zelf kunt zetten om je merknaam en handelsnaam te beschermen.
15:15 – 16:00

Ga in gesprek met branche-specialisten

Maak een keuze uit één van de 4 breakout-sessies:

• PZO
• Inretail
• Thuiswinkel.org
• Businsess.gov.nl (Engelstalig)