Masterclass Stressvrij Leven

Den Durpsherd, Kerkwijk 61, Berlicum
Van 09:30 tot 17:30

Werken, sporten, kinderen opvoeden, het huishouden, relaties… Het is allemaal belangrijk, maar soms wel akelig véél. En het wordt helemaal belastend als de dingen niet gaan zoals jij wilt. Verlang je naar meer ruimte voor jezelf, in plaats van geleefd te worden door de verwachtingen van anderen? Wil je vaker echt genieten van wat je doet, zodat je niet leegloopt, maar juist energie opdoet? Dan is de Masterclass Stressvrij Leven iets voor jou!

Hoe vaak antwoord jij: ‘Druk!’, op de vraag hoe het met je gaat? Betrap je jezelf erop dat je vaak loopt te malen over dingen en je hoofd maar niet tot rust komt? Merk je dat je al heel lang niet meer echt vrolijk bent? Kosten jouw taken je steeds meer moeite, begin je mensen of situaties te vermijden omdat ze je teveel energie kosten? Als je wilt voorkomen dat je op een burn-out afstevent, dan is het tijd om in te grijpen. Nu! Gun jezelf deze kans, want er is een wereld te winnen.

Meer balans in één dag

Tijdens de masterclass Stressvrij Leven onderzoek je waar jij stress van krijgt. En nog belangrijker: hoe je dit kunt voorkomen! De masterclass geeft je antwoord op de volgende vragen:

• Wat drijft jou in je leven? Wat maakt jou echt gelukkig? Leef je daar ook naar?

• Welke dingen kosten je teveel energie? Waarom doe je ze toch?

• Als je ooit een burn-out zou krijgen, wat zou dan de oorzaak zijn?

• Wat kun je doen om dit te voorkomen, binnen de kaders van jouw leven?

Nieuwe energie

Trainer Twan Kerkhof helpt je een nieuwe, gezonde balans in je leven aan te brengen. Je ervaart hoeveel energie je overhoudt als je (ook) tijd investeert in de dingen waar je blij van wordt. Je ontdekt hoe je er voor een ander kunt zijn, zonder jezelf te vergeten. Zo blijft je leven leuk!

Doe je mee?

We starten om 09.30 uur en eindigen om 17.30 uur. Voor € 149,- exclusief btw doe je mee! Voor meer informatie en inschrijven kun je contact opnemen met trainer Twan Kerkhof: info@mindyourstepcoaching.nl of (06) 53 78 68 29.

Reserveer hier je plaats. Liever een factuur? Geen probleem. Je kunt dit aangeven bij de reservering van je ticket.

‘Stress is niet alleen een kwestie van teveel doen, maar ook van de verkeerde dingen doen. Toen ik nog een kledingwinkel had, was
ik uiteindelijk alleen nog bezig met zaken die me tegenstonden. Elke dag verloor ik energie. Die situatie duurde zo lang dat ik een burn-out opliep. Nu heb ik werk dat perfect aansluit bij wie ik ben en wat mij blij maakt. Ik krijg nu juist energie van mijn werk, overwerken bestaat niet meer.’

Twan Kerkhof, trainer Mind Your Step Coaching