Netwerkbijeenkomst ‘Meedenkkracht’.

Café de Klap, Hoofdstraat 16, 9861 AH, Grootegast
Van 19:45 tot 00:00

Netwerkbijeenkomst 14 september
Samen kom je verder dan alleen: dit is niet alleen de belangrijkste gedachte achter ons netwerk, het is ook een gedachte die wij graag in praktijk brengen. Donderdag 14 september bieden we daarom weer drie onderneemsters de kans op ‘meedenkkracht’. Heb jij een vraag waarmee jij, als onderneemster, worstelt? Bijvoorbeeld: wat kan ik doen om meer klanten te krijgen? Of: ik heb een idee, weten jullie waar ik aan moet denken wanneer ik dit wil ontwikkelen? Of: ik wil een nieuwe tak aan mijn onderneming toevoegen, willen jullie meedenken over de vraag of dit verstandig is? Of…… Jij zet jouw vraag neer en een aantal van de aanwezigen denkt vervolgens met je mee. Aan het eind van de avond ga je met een rugzak vol tips naar huis. Heb jij behoefte aan meedenkkracht? Mail dan naar wichterwest@gmail.com en geef in het kort aan voor welke vraag jij die meedenkkracht zoekt. Wij nemen vervolgens contact met je op.
Wil jij meedenkkracht leveren? Je zult merken dat het ook jou iets oplevert!

Behalve ruimte om mee te denken en daarmee optimaal gebruik te maken van de kennis en ervaring die in ons netwerk aanwezig is, bieden we op 14 september ook ruimte om te pitchen. Je krijgt daarbij één minuut de tijd om jouw bedrijf neer te zetten. Na afloop is er tijd om, onder het genot van een hapje en een drankje, te netwerken.

Aanmelden: stuur een mailtje naar wichterwest@gmail.com.

Afmelden: tot 1 september gratis, daarna brengen we 50 % van de kosten in rekening. Wij zijn dan immers zelf ook een betalingsplicht aangegaan.