Netwerkdiner: Support the locals tour – Culinair!

Diverse locaties in Utrecht
Van 19:00 tot 21:30

Ontdek Utrecht op een culinaire manier en laat je verrassen door een stadswandeling langs 4 lokale restaurants waar steeds de heerlijkste hapjes voor je klaar staan en steun op die manier de lokale ondernemer! Deze streetfoodtour voorziet lokale restaurants van een extra impuls bovenop de beperkte toegestane capaciteit.

Tijdens deze stadswandeling krijg je een digitale routekaart van het mooie Utrecht waarmee je de stadswandeling in roulerende tweetallen gaat maken. Op die kaart staan 4 restaurants ingetekend waar je steeds een heerlijk hapje op kunt halen inclusief een drankje. De alcoholvrije (!!) drankjes en gerechten zullen steeds praktisch verpakt zijn, zodat je het makkelijk onderweg kunt nuttigen. Alles helemaal RIVM/Corona-proof.

Deze tour is inclusief:
– 4 gerechten bij 4 verschillende restaurants.
– 4 non-alcoholische drankjes bij 4 restaurants.
– Stadswandeling met informatie over Utrecht en de restaurants waar je langs komt.

We verzamelen deze avond om 19.00 uur op een nog nader te bepalen locatie in het centrum van Utrecht. (Locatie volgt z.s.m.) De stadswandeling lopen we in roulerende tweetallen. Iedere 5 minuten vertrekt er een tweetal. Dt om de restaurants voldoende tijd te geven tussen de tweetallen in en om e.e.a. RIVM/Corona-proof te houden. Wisseling van een tweetal na een gang c.q. stop bij één van de 4 restaurants ter verhoging van de netwerkvreugde. Er is plek voor maximaal 20 personen, dus meld je snel aan, want vol = vol. (Let op: kosteloos annuleren kan voor deze tour tot uiterlijk 5 juli, want daarna is de reservering definitief en we moeten vooruit betalen. Dit wijkt dus af van annuleren bij een regulier netwerkdiner.)

Als de weersgoden ons niet gunstig gezind zijn (en daarover moeten we uiterlijk 6 juli een besluit nemen), dan zullen we deze tour helaas moeten annuleren. Uiteraard ontvang je daarover dan tijdig bericht.

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten van een netwerkdiner bij Bites & Business. Kom gerust een keer meedoen, de eerste keer hoef je nog geen lid te zijn. De kosten voor dit netwerkdiner zijn €40,17 ex btw, €45,01 incl BTW. Dit is inclusief (min.) 2 drankjes. Inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur gaan we aan tafel.