Offline Networking Event!

Café Nieuw Amsterdam, Haarlemmerstraat 75, Amsterdam
Van 10:00 tot 12:00

We konden het gewoon niet laten om een ​​manier te vinden om sommigen van jullie persoonlijk te zien – geen zoomvertragingen vereist. We hebben het geluk om in een land te wonen waar we nog steeds mogen uitgaan en persoonlijke contacten met mensen kunnen leggen en ontwikkelen. Laten we profiteren! (Met voorzorgsmaatregelen.)
Ga met ons mee voor een informele koffie- en ontbijtdate met 9 van je leeftijdsgenoten en ontspan in een RIVM-goedgekeurde stijlbijeenkomst. Dit houdt ook in dat we ons eigen eten moeten kopen, maar we zullen in een leuk café zijn met echt heerlijke croissants.

We zullen onze ervaringen als ondernemers delen, vooral over de afgelopen 6 maanden en alles wat we hebben geleerd, en waar mogelijk ondersteuning en oplossingen bieden.

Er zal ook ons ​​handelsmerk “leads & needs” -gedeelte worden opgenomen!

Omdat de ruimte zo beperkt is, moet u snel uw tickets bemachtigen en misschien kunnen we dit nog een keer doen als er een goede reactie op komt.

Plaats

Dit evenement vindt plaats in het zeer mooie en recent geopende Café Nieuw Amsterdam.

Ontbijt en koffie

U heeft de mogelijkheid om uw eigen ontbijt naar keuze en / of drankjes te bestellen. Café Nieuw Amsterdam heeft een lekker gevarieerd ontbijtmenu dat je hier kunt bekijken.

Kaartjes

Niet-leden: Tickets zijn 5, – ex. BTW en exclusief ontbijt en drankjes.

Premium leden: tickets zijn gratis en exclusief ontbijt of drankjes.

Premium lidmaatschap voor zakelijk ontbijt

Business Breakfasts Premium is een exclusieve online community voor groeiende ondernemers om te netwerken, hun netwerk op te bouwen en te leren.

U wordt uitgenodigd om ons Premium-lidmaatschap twee weken gratis uit te proberen, met volledige toegang wanneer u maar wilt! Klik gewoon hier (u moet eerst uw naam en e-mailadres registreren en u kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven. Geen verplichtingen.)

Vriendelijke groeten,

Het Business Breakfast Team

Lara Wilkens, Jennifer Nunez, Juan David Garzon, Ana Carolina Gallo en James Calcinai