Ondernemersdag Zeeland

Bio Base Europe Training Center Zeelandlaan 2 4538 CA Terneuzen
Van 17:30 tot 21:45

Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers mede georganiseerd door Gemeente Sluis, Gemeente Hulst, Gemeente Terneuzen, Rabobank & Interpolis.

Op 12 september 2019 staan vele ervaren lokale ondernemers en bedrijven speciaal voor jou klaar. Zij ontmoeten je graag tijdens de ondernemersdag Zeeland (Zeeuws-Vlaanderen). Tijdens de informatiemarkt kun je alle kennispartners vragen stellen en de antwoorden krijgen waar jij naar op zoek bent. Met hun kennis en ervaring van ondernemerschap in jouw regio, helpen ze je graag verder. Bezoek ook de seminars en neem deel aan de workshops. Leuk én leerzaam. Oh ja, hadden we al gezegd dat het gratis is? Geef ons maar eens een reden om je níet aan te melden…

Waarom naar de ondernemersdag?

Welke ondernemer ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, de ondernemersdag in Zeeuws-Vlaanderen zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden. En dit alles binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook aan voor de ondernemersdag!

Meer weten? Ga dan naar onze website.