Open Coffee Leeuwarden – Tosti Club

The Tosti Club Leeuwarden, Nieuwestad 137, Leeuwarden
Van 09:30 tot 11:30

De Open Coffee is elke tweede woensdagochtend van de maand. Hier kan je je netwerk zakelijk uitbreiden in een ongedwongen sfeer. In juli 2020 vind de Open Coffee plaats bij The Tosti Club in Leeuwarden waarvan Niels Hoekstra de eigenaar is.

Entree is bij aanvang €5,- per persoon. Je krijgt hiervoor koffie en thee en Niels zal ons trakteren op mini tosti’s van het huis. Er is deze keer plaats voor maximaal 20 ondernemers vanwege de Corina maatregelen en de 1,5 meter afstand binnen de horeca. Wanneer je zeker wilt zijn voor je plekje, dan dien je je op te geven op ‘aanwezig’. Wanneer je door omstandigheden niet kunt, dan is het erg fijn, wanneer je je weer afmeldt, zodat iemand anders gezellig kan komen netwerken.

De inloop is vanaf 09.30 uur op deze sfeervolle verrassende locatie met veel mogelijkheden voor ondernemers en bedrijven. Om 10.00 uur houden we een korte voorstelrondje, waarin de ondernemers kunnen vertellen wie ze zijn, wat ze doen en wat ze zoeken.

Verder kun je vooraf je visitekaartje bij mij inleveren, waarbij je kans maakt om 5 minuten iets over je bedrijf te vertellen. Na de Pitch zal Niels iets gaan vertellen over zijn nieuwe bedrijf wat vanaf 14 maart geopend is 2020.

Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Saailand
Ik hoor graag of je aanwezig bent, want dan kan hiermee rekening worden gehouden. Ook hier worden de Corina maatregelen gehanteerd en is er plaats voor 20 ondernemers maximaal.

Vragen over deze Open Coffee? Neem dan even gerust contact op met me op!
Warme groeten,
Wendy van der Veer