Pitch Please | The Live Show

Ònline, zie link
Van 11:30 tot 12:45

4 Noorderlingen op het podium. Waar de microfoon tijdens de vorige editie in een boksring stond; zetten we hem deze keer in de studio! Dit doen we vanuit Stadslab Groningen. Het publiek kijkt, nét als bij een uitzending van ‘De wereld draait door’ via een livestream mee! En het publiek is een belangrijke taak toebedeeld 😉 De jury bepaalt de winnaar, maar er is ook een publieksprijs voor de pitchers.

Voor het publiek zelf is óók een prijs te winnen! Onder alle online kijkers verloten we een heerlijk Lunch of Borrel Arrangement op een dag naar keuze op het prachtige terras van het Suiker Terrein!

Naast 4 gave pitches, gaan we in gesprek met een inspirerende ondernemer. Jurian Zijlstra, bij het grote publiek vooral bekend van Kadepop & Style26, vertelt wat de afgelopen maanden hebben betekend voor zijn bedrijf. Want: hoe zorg je dat er geld in het laatje komt als alle festivals, jouw bron van inkomen, de spil van je bedrijf ineens stil staan? En wat biedt de toekomst? Jurian neemt ons mee in zijn verhaal en geeft een kijkje in zijn ondernemersgeest, want als je denkt dat hij de afgelopen tijd stil heeft gezeten….

Stel je vragen live tijdens de stream aan Jurian, wie weet wordt jouw vraag tijdens de show beantwoord!

Wij reserveren deze editie van Pitch Please geen stoel voor je, maar vragen je om je eigen locatie te bepalen! Misschien werk je thuis en zit je in de tuin, of kijk je vanuit je kantoor. Gezellig met je collega’s op 1,5 meter! Hoe dan ook: wij hangen de slingers op, maar jullie moeten zelf het feestje maken. Je streamt de Pitch Please Show via Facebook LIVE & YouTube Live. Hierdoor is het op veel devices te bekijken.

Het programma
11:30 Start met muziek!
11:40 Voorstellen jury
11.45 Pitch Please!
12.15 Spreker Jurian Zijlstra (Kadepop, Style26)
12.35 Stemmen & bekendmaking winnaar!

Meld je aan!
Benieuwd welke 4 Noorderlingen er straks op het podium staan? Houd onze social media in de gaten! Zet je zelf op aanwezig en dan zie je binnenkort de direct link naar de livestream! We zien je graag op 2 juli!💪🏼