Professional intensive: Beïnvloeden en overtuigen

Online via Zoom
Van 09:30 tot 16:00

Elke dag weer proberen we, privé en professioneel, anderen te overtuigen en te beïnvloeden. Soms open en eerlijk, soms subtiel en indirect, soms ook slinks of hardhandig. In deze intensive leer je om effectiever te overtuigen en invloed uit te oefenen; én dit te doen met respect voor de grenzen en wensen van anderen.

Ieder mens hanteert bepaalde manieren van beïnvloeden, die weer gebaseerd zijn op ideeën. Ergens heb je die opgedaan, in bijvoorbeeld je jeugd, tijdens je studie, gedurende of je werkervaring. Als je je daarvan bewust bent, kun je onderzoeken hoe effectief die eigenlijk zijn. Daarna kun je die manieren trachten te verbeteren, met behulp van nieuwe ideeën en de nodige oefening. Tijdens deze intensive introduceren we diverse ideeën, van Aristoteles’ Retorica tot de concrete voorbeelden van influencers uit politiek en bedrijfsleven. Daarnaast helpen we je op gang op inspirerende en desnoods confronterende wijze.

Over The School of Life voor Professionals
The School of Life combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar professionals en organisaties tegenaan lopen. In onze programma’s ligt er veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof, ervaren deelnemers direct het effect ervan.

Praktische informatie
Voertaal: Nederlands
Tijd: 09:30 – 16:00 uur
Locatie: Online (Zoom)
Prijs: € 325,-