Road2Export

Garnwerd aan Zee Hunzeweg 38A 9893 PD Garnwerd
Van 15:00 tot 17:30

Nederland is klein, waarom niet groot denken? Staat u op het punt om de stap over de grens te zetten? Zorg er dan voor dat u Road2Export niet mist.

Om u een vliegende start te bieden en u te informeren over de mogelijkheden die export uw bedrijf kan bieden, houden de Economic Board Groningen en de Kamer van Koophandel de bijeenkomst Road2Export op donderdag 2 november 2017.

Ervaringsverhalen

Een goede voorbereiding is noodzakelijk. U krijgt te maken met andere regels, talen en culturen. Maar export heeft ook effect op uw bedrijf en uw werknemers. Tijdens deze bijeenkomst staan ervaringsverhalen van ondernemers centraal en kunt u informatie ophalen bij de interactieve rondetafelgesprekken. Daarnaast is het ook mogelijk om 1-op-1 gesprekken te voeren met diverse organisaties die aanwezig zijn. En is er volop gelegenheid om te netwerken.

Road2Export is zeker interessant voor de ondernemer die zich aan het oriënteren is met betrekking tot Internationalisering, maar ook de al actieve, exporterende ondernemer.

Ronde tafelgesprekken

Bij de rondetafelgesprekken krijgt u informatie over de wijze waarop u buitenlandse markten kunt betreden, we gaan met u in gesprek om te kijken of export iets voor u is, welke fiscale aspecten komen kijken bij exporteren en vertellen u meer over het verkleinen van financiële risico’s. Ook zakendoen met Duitsland komt aan de orde.