Social Impact Day Noord

Groninger Forum, Hereplein 73 in Groningen
Van 01:00 tot

Social Impact Day Noord — 1 november 2017, Groningen

Social Impact Day Noord is hét evenement over sociale impact in Noord-Nederland. Op woensdag 1 november 2017 spreken toonaangevende ondernemers over hoe zij maatschappelijke impact met economisch succes combineren.

 

Economisch succes en maatschappelijke impact gaan hand in hand. Dat laat Social Impact Day zien middels inspirerende voorbeelden. Sociaal ondernemen is een innovatieve vorm van ondernemerschap en heeft enorme groeipotentie. Niet alleen wat betreft impact; óók wat betreft omzet en productie. Investeren in sociaal ondernemerschap is niet alleen slim, maar ook goed. Het levert namelijk alleen maar goede dingen op. Voor ons allemaal.

 

Met diverse workshops, panels en lezingen ben je in één dag helemaal up-to-date en klaar om (nog) meer omzet, productie én maatschappelijke impact te genereren.

 

Het doel van Social Impact Day Noord is om sociaal ondernemerschap in Noord-Nederland te versnellen. Met inspirerende best practices, handige tips & tricks en uitwisseling van nieuwe ideeën, maken we de regio klaar voor het nieuwe ondernemen.

 

De wereld is er klaar voor. Jij ook?