Steven van Belleghem: The offer you can’t refuse

Online - aanmelden
Van 14:00 tot 18:00

Klanten willen méér en verder
Wat als klanten meer verwachten dan alleen een goed product, uitstekende service en perfect werkende digitale interfaces? En wat als nieuwe technologieën zoals 5G, artificiële intelligentie, quantum computing en robotica mogelijkheden bieden die verder gaan dan alleen gebruiksgemak creëren?

In deze digitale masterclass neemt Steven van Belleghem je mee naar de volgende fase in digital customer experience:
Wat doe je als gebruiksgemak een commodity wordt?
Hoe speel je in op de life journey van je klanten?
Welke bijdrage kun je leveren aan maatschappelijke problemen zoals klimaat, gezondheidszorg en mobiliteit (ook als kleine speler)?
Steven legt uit hoe je als organisatie een ‘offer you can’t refuse’ ontwikkelt waar fenomenale dienstverlening, maatschappelijke relevantie en levens-impact samenbrengt.

Wie komen er spreken?
In deze masterclass komt Steven niet alleen, hij ook zijn vrienden mee: ondernemers en leiders die voor hem -en daarmee ook voor jou- een bron van inspiratie zijn. Wie het zijn, dat is nog een verrassing. Maar je verwachtingen gaan we overtreffen. Dat weten we nu al.

Programma
14:00 | Start

Blok 1: Customer expectations beyond convenience
Gebruiksgemak was ooit een ‘unique selling point’. Nu is het een basisvoorwaarde. Een toekomstbestendige organisatie is een life partner voor haar klanten. Hoe word je dat?

Blok 2: Technologies beyond convenience
5G, AI, Robotics and quantum computing bieden ongekende mogelijkheden om meer impact te maken in de wereld van onze klanten. En om de wereld zélf een mooiere plek te maken. Hoe start je daarmee?

Blok 3: The offer you can’t refuse
Een organisatie die ultiem gemak biedt én een levenspartner wordt én helpt bij het aanpakken van wereldproblemen heeft the offer you can’t refuse. Is dit te groot voor jouw bedrijf? Nee! Steven laat zien hoe je dit ook op kleine schaal ontwikkelt.

18:00 | Einde