Summerschool Gedragswetenschappen ~ Psychologie (Gedragsexpert)

A Plus Opleidingen Boumaboulevard 71 Groningen
Van 10:00 tot 16:00

๐‘บ๐’–๐’Ž๐’Ž๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’๐’๐’ ๐‘ฎ๐’“๐’๐’๐’Š๐’๐’ˆ๐’†๐’
๐†๐ž๐๐ซ๐š๐ ๐ฌ๐ฐ๐ž๐ญ๐ž๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ๐ฉ๐ž๐ง & ๐๐ฌ๐ฒ๐œ๐ก๐จ๐ฅ๐จ๐ ๐ข๐ž ~ ๐†๐ž๐๐ซ๐š๐ ๐ฌ๐ž๐ฑ๐ฉ๐ž๐ซ๐ญ

Alien Oelen is onze docent Psychologie en Gedragswetenschappen en gastspreker Slaap en Vitaal Leiderschap. Twee jaar geleden heeft ze haar Master MSc Social and behavioral Sciences behaald in Kyiv. Door haar kennis op dit (leer)gebied en deze hรฉรฉl praktijkgericht in te zetten is ze een โ€œvraagbaakโ€ geworden voor onder andere haar studenten, trainers, coaches en tijdens de Coronaperiode ook voor journalisten.

Na een Brainstormsessie met docent Ingrid van Lieshout kwamen de beide docenten op het idee de Summerschool weer te herintroduceren. Er kwamen zoveel vragen op hen af en de behoefte aan een verdiepingsslag m.b.t. gedrag voor Leefstijlprofessionals is blijkbaar groot.

De Psychologie en Gedragswetenschappen lopen sowieso als een rode draad door de opleidingen van A plus.
De afgelopen periode was, naast bijzonder en onwerkelijk, ook zeer interessant voor Alien, het draait continu om gedrag en dan met name om aangepast en natuurlijk gedrag….als Gedragsexperts zijn we voornamelijk geรฏnteresseerd in gedrag tijdens stressvolle situaties. Dat hebben we met veel oprechte interesse mogen observeren, tevens ook een eye-opener dat we ons toch meer laten beรฏnvloeden dan we denken, neem voorbeelden op social media… puur โ€œnatuurlijkโ€ gedrag, tevens te voorspellen en te controleren.

Hoe fijn zou het zijn dat we met een kleine groep Leefstijlprofessionals (coaches) in 5 lesdagen actief werken aan het verbeteren van het welbevinden van cliรซnten, patiรซnten, medewerkers en teamleden. Meer inzicht krijgen in de achtergronden van gedrag en effectieve manieren leren om daar mee om te gaan.

Het doel:
De opleiding Gedragsexpert leidt u op tot een expert in het voorspellen en controleren (of beรฏnvloeden) van gedrag in uw (werk) omgeving en leert u naast de sociale psychologie, ook de kennis; werking en ontwikkeling van het brein in te zetten als uniek coachinstrument. Als coach, counselor, therapeut, hulpverlener of leidinggevende leert u begeleiding en ondersteuning te bieden bij persoonlijke ontwikkeling, fysieke en mentale problemen eventueel in combinatie met gedragsproblematiek en/ of het creรซren van gedragsverandering. op welk gebied dan ook. Tijdens de opleiding werken we praktisch, duurzaam en is gericht op zelf ervaren, een mix van veel oefenen en doen.

De lesdagen vinden plaats in Groningen, 5 lesdagen inclusief inlogsysteem, literatuur en diploma Gedragsexpert. Lesdata in samenspraak met de groep.

Wie gaan we zien? Alien heeft er zin in, leerzame, inspirerende dagen neerzetten met een vleug humor om de opgedane kennis direct toe te kunnen passen in de praktijk.

Vraag onze backoffice naar de voorwaarden en aanvullende informatie.

5 lesdagen op maat, kleine groepen. Data in samenspraak met de groep.