Thematafels ZZP en politiek Zwolle

Lamdstede, Fuchsiastraat 1 Zwolle
Van 19:30 tot 22:00

Gemeenteraadsverkiezingen Zwolle

In 2018 worden op 21 maart in bijna alle gemeenten in Nederland de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Omdat zzp\’ers en kleine ondernemers vooral met lokaal beleid te maken hebben, is het ook interessant om te weten wat de verschillende partijen te zeggen hebben over ondernemerschap binnen de gemeente.

Op woensdag 14 maart organiseert ZP Netwerken Regio Zwolle (ZPN) in samenwerking met ZZP Nederland een inspirerende avond bij Landstede aan de Fuchsiastraat 1 van 19.30 – 22.00 uur.

ZZP Nederland zet voor u de zes huidige grootste partijen in Zwolle naast elkaar en bekijkt hoe ondernemers(chap) wordt benoemd in de partijprogramma\’s. Wilt u op de hoogte blijven van de voor ondernemers belangrijke politieke beslissingen? Klik dan hier.

Partijprogramma\’s Zwolle

Van de huidige zes grootste partijen lees je hieronder op alfabetische volgorde in een notendop wat er over ondernemerschap wordt gezegd in hun partijprogramma\’s. Wil je het complete partijprogramma lezen, klik dan op de partijnamen; CDAChristenUnieD66PvdASPVVD.

  • De titel meest MKB-vriendelijke gemeente van Nederland moet weer verzilverd worden.
  • Er moeten broedplaatsen voor sociaal ondernemers gecreëerd worden.
  • De infrastructuur inzake aanbestedingsbeleid, financiering en onderwijs sluit niet goed aan op onze ambities.
  • Er moet meer aandacht komen voor de kwaliteiten van de mbo-studenten.

Thematafels

De avond is opgezet rondom een aantal thema’s, waarbij je onder begeleiding van een gespreksleider in gesprek gaat met de volksvertegenwoordigers over een specifiek onderwerp. De thema’s zijn: – Succesvol starten – Risico’s – Ontwikkeling (een leven lang leren) – Regelgeving – Aanbestedingen – De hybride zzp’er (deeltijd ondernemers) – Het imago van de zzp’er (dé zzp’er bestaat niet) – Innovaties

Waar? Wanneer? Hoe laat?

Waar: Landstede
Adres: Fuchsiastraat 1, 8013 ZC Zwolle
Inloop: 19.00 uur
Start: thematafels: 19.30 uur
Einde: 22.00 uur.